Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατερίνη, Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Σέρρες, Ηράκλειο… παντού! Σφοδρές αντιδράσεις για την προδοσία της Μακεδονίας σε όλη την Ελλάδα

Σε όλη την Επικράτεια εκδηλώθηκαν σφοδρές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες για την προδοσία της Μακεδονίας μας από τους εθνομηδενιστές κυβερνώντες.

Στην Κατερίνη ο συριζαίος βουλευτής Χαρίλαος Τζαμακλής φυγαδεύτηκε κακήν – κακώς για να γλιτώσει από το εξοργισμένο πλήθος.

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κατάθεσης στεφανιών, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών. Σερραίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το Μακεδονικό φωνάζοντας συνθήματα όπως «εδώ είναι πλατεία Ελευθερίας και όχι Βαυαρίας», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά και «να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» κατά τη διάρκεια της κατάθεση στεφάνων.

Στην Πτολεμαΐδα πολίτες κρατώντας τη ματωμένη Σημαία από τα επεισόδια με την αστυνομία τον περασμένο μήνα κατά την επίσκεψη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, έκλεισαν συμβολικά τα στόματά τους με ταινία. Στη συνέχεια, μόλις ξεκίνησε η παρέλαση, έβγαλαν τις ταινίες κι άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή».

Στα Γρεβενά το «Μακεδονία ξακουστή» και τον Εθνικό μας Ύμνο τραγουδούσαν οι πολίτες κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω των συνθημάτων αποδοκιμασίας για τους πολιτικούς, οι “επίσημοι” αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Στο Ηράκλειο με πλακάτ και πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα για τη Μακεδονία μας υποδέχθηκαν οι πολίτες τους πολιτικάντηδες που είχαν το θράσος να καταθέσουν στεφάνι που έγινε στην Πλατεία Ελευθερίας λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katerinh-kozanh-grebena-hrakleio…-pantou-sfodres-antidraseis-gia-thn-prod#ixzz5jDWa3fBC

Exit mobile version