Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργείο Παιδείας: Έξω ο Παύλος Μελάς, μέσα οι τράνς – Ξεκινάει νέο πρόγραμμα διδασκαλίας στα γυμνάσια για τις… έμφυλες ταυτότητες!

Υπουργείο Παιδείας: Έξω ο Παύλος Μελάς, μέσα οι τράνς - Ξεκινάει νέο πρόγραμμα διδασκαλίας στα γυμνάσια για τις… έμφυλες ταυτότητες!

Μπορεί ο Παύλος Μελάς και ο Μακεδονικός Αγώνας να είδαν την «πόρτα εξόδου» από τα σχολικά βιβλία, όμως δεν έμειναν αναντικατάστατοι, αφού όπως πληροφορούμαστε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (η φωλιά του Σόρος μέσα στο υπουργείο παιδείας) κατάρτισε μαζί με μια ΜΚΟ ονόματι «Πολύχρωμο Σχολείο» ένα νέο πρόγραμμα για τα γυμνάσια.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ των εφημερίδων, «φέτος δίνεται έμφαση στον εμπλουτισμό της θεματικής ενότητας «Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα» μέσω της εισαγωγής από το ΙΕΠ επικαιροποιημένου βοηθητικού υλικού για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα», το οποίο θα διδαχτεί με το στανιό στα γυμνάσια της χώρας.

Είναι σαφές πως ο Σύριζα εφαρμόζει κατά γράμμα τις επιταγές του Μαρξ για κατάργηση του θεσμού της οικογένειας, ο οποίος θεωρείται «αντιδραστικός» από τους αριστεριστές.

Η δε… «συντηρητική» ΝΔ διά της σιωπής της συναινεί σε αυτό το αίσχος που πλήττει βάναυσα έναν εκ των πυλώνων του Έθνους. Καθόλου τυχαίο αυτό το τελευταίο, βεβαίως, αφού οι συναντήσεις Μητσοτάκη με την… ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι πολύ περισσότερες από τις αντίστοιχες συναντήσεις με φορείς που εκπροσωπούν τον μέσο Έλληνα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται σε όλες αυτές τις ανεδαφικές και επικίνδυνες καταστάσεις στις οποίες υποβάλλει το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο, με απώτερο σκοπό την αποσάθρωση ολόκληρης της Ελληνικής Κοινωνίας, προς χάριν της παγκοσμιοποιήσεως.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgeio-paideias-ejw-o-paulos-melas-mesa-oi-trans-jekinaei-neo-programma#ixzz5jGzHEubQ

Exit mobile version