Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσβολή στους Ήρωες του 1821 το μήνυμα του «φιλελέφτ» Μπακογιάννη

Το πόσο μακριά από το Εθνικό αίσθημα βρίσκεται ο «φιλελέφτ» υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται από το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε για την επέτειο της Εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου 1821, όπου και έγραψε τα εξής:

«Η διεκδίκηση της ελευθερίας είναι πάντα επίκαιρη. Δεν έχει την ίδια έννοια που είχε τότε. Σήμερα διεκδικούμε την ελευθερία να είμαστε ασφαλείς, την ελευθερία να ζούμε με αξιοπρέπεια και την ελευθερία να διαφωνούμε αλλά να μπορούμε να συνυπάρχουμε».

Αυτό το μήνυμα αποτελεί προσβολή για την Μνήμη των Ηρώων  του 1821. Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτές οι… αμπελοφιλοσοφίες με την Εθνεγερσία εναντίον του ξενικού ζυγού των τούρκων; Ένα μήνυμα άεθνο, άοσμο, άχρωμο, «τίγκα» στην αοριστολογία και την γενικολογία, που δείχνει ότι ο Μπακογιάννης κινείται επάξια στους ρυθμούς της «πολιτικής ορθότητας», που θέλει μια Ελλάδα με λήθη στην Ιστορία της, πολυπολιτισμική και μετατρεπόμενη από Χώρα σε χώρο.

Κάθε ψήφος Αθηναίου δημότη στον «ούλτρα» κοσμοπολίτη Μπακογιάννη ισοδυναμεί με αποδοχή της επιθυμίας του για μετατροπή της Αθήνας σε μια πόλη χωρίς κανέναν σεβασμό στο παρελθόν και χωρίς καμιά ευοίωνη προοπτική στο μέλλον. Η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για την Αθήνα αποτελεί μονόδρομη απόφαση για κάθε Έλληνα Πατριώτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosbolh-stous-hrwes-tou-1821-to-mhnuma-tou-fileleft-mpakogiannh#ixzz5jIwBeZFo

Exit mobile version