Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Δεν μας πτοεί ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ!

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες σχεδόν όλους τους υποψήφιους περιφερειάρχες της Αττικής να διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό τους ή την ελλιπή προβολή τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Τώρα πώς γίνεται όλοι να δηλώνουν παραπονούμενοι την ίδια στιγμή που απολαμβάνουν προβολή ακόμα και αναντίστοιχη της δημοτικότητας ή των ποσοστών τους είναι κάτι που αγγίζει τα όρια αν μη τι άλλο του γελοίου.

Αυτό όμως που αντικειμενικά ισχύει και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση είναι ο συστηματικός και απροκάλυπτος αποκλεισμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Ηλία Παναγιώταρου και όλων των υπολοίπων εκπροσώπων της παράταξης μας.

Προφανώς τέτοιες αήθεις τακτικές επιβάλλει ο «πολιτισμός» όλων αυτών που πιπιλάνε συνεχώς την δημοκρατική καραμέλα και αναγνωρίζουν σε όλους το δικαίωμα της έκφρασης αλλά όχι στους Έλληνες Εθνικιστές.

Τους δηλώνουμε λοιπόν ότι μας αρκεί που ο λαός μας έχει αγκαλιάσει και συνεχώς πυκνώνει τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος.

Να είναι βέβαιοι ότι στις 26 Μαΐου θα λάβουν στην περιφέρεια Αττικής, στον δήμο της Αθήνας και όπου αλλού υπάρχουν εθνικιστικά ψηφοδέλτια του κινήματος μας μία ηχηρή απάντηση και ένα μεγάλο μήνυμα εθνικής αντίστασης.

Δεν μας κάμπτει ο βρώμικος πόλεμος, ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει…

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-den-mas-ptoei-o-apokleismos-apo-ta-mme#ixzz5jJ5G8hUs

Exit mobile version