Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάρωσε στην τηλεθέαση η Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ηχηρό «χαστούκι» στους εθνομηδενιστές και τους κοσμοπολίτες, μαρξιστικής και φιλελεύθερης χροιάς, αποτέλεσε η τηλεθέαση που σημείωσε η Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καθώς πέτυχε ρεκόρ θεαματικότητας.

Το τηλεοπτικό κοινό, από τις 11 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, επέλεξε την δημόσια τηλεόραση για να αποτίσει Φόρο Τιμής στους Ήρωες του 1821, στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, αλλά και για να δει τα νιάτα της πατρίδας μας, που την υπηρετούν στην ξηρά, στον αέρα και στην θάλασσα με υψηλό Εθνικό Φρόνημα.

Παρά τον θαυμάσιο καιρό, που έβγαλε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του, η θεαματικότητα της παρέλασης στην ΕΡΤ1 έπιασε κορυφή, συγκεντρώνοντας 33% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 το κοντέρ εκτοξεύτηκε στο 26,3%. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία, καθώς αποδεικνύει ότι, παρά την προπαγάνδα δεκαετιών, το Εθνικό Φρόνημα του Ελληνικού Λαού βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Εδώ που τα λέμε, από πού περίμεναν τηλεθέαση στην ΕΡΤ; Από τις εμετικές εκπομπές της Ακριβοπούλου, του Κοτρώτσου και των άλλων τοποθετημένων από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφων;

Και βεβαίως το ρεκόρ τηλεθέασης της Παρέλασης αποτέλεσε (κι αυτό) ηχηρό «χαστούκι» στους άμεσους και έμμεσους υποστηρικτές της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού για μια ακόμη φορά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έδειξε ότι το σύνθημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ είναι αυτό που τον εκφράζει σε απόλυτο βαθμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sarwse-sthn-thletheash-h-stratiwtikh-parelash-ths-25hs-martiou#ixzz5jNfkkiD3

Exit mobile version