Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εθνομηδενιστής Μπουκάλας θεωρεί «κακότεχνο» το «Μακεδονία ξακουστή» και ότι δίχασε την Ελλάδα!

Ως «κακότεχνο» αποκαλεί το άσμα «Μακεδονία ξακουστή» αρθρογράφος της «Καθημερινής»! Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Παντελή Μπουκάλα, ο οποίος με κάτι τέτοιες τοποθετήσεις αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά γιατί «τραβάει χοντρό ζόρι» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σε άρθρο του με τίτλο «Υπερπαραγωγή “ηρώων”», δείχνει όλο το μέγεθος του εθνομηδενισμού που τον διέπει στην τελευταία παράγραφο, την οποία και παραθέτουμε:  «Τις τελευταίες ημέρες, και με αποκορύφωμα τις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, φτάσαμε να αποκαλούμε ήρωα οποιονδήποτε τραγουδάει το κακότεχνο “Μακεδονία ξακουστή”, το οποίο υποτίθεται πως είχε απαγορευτεί , σύμφωνα με τα fake news που κατακυρίευσαν τα κανάλια, τις εφημερίδες και φυσικά τα σόσιαλ μίντια.

Ήρωας ο αλεξιπτωτιστής που έκανε το άλμα του μακεδονοτραγουδώντας και φροντίζοντας να αυτοβιντεοσκοπηθεί, ώστε έπειτα να ανακοινώσει στο πανελλήνιο τη σπουδαία πράξη του. Ήρωες τα βατράχια, οι εύζωνες και οι μαθητές που είπαν στις παρελάσεις ένα εμβατήριο δια του οποίου η Ελλάδα (και ιδίως το στράτευμα) χωριζόταν παλαιότερα σε “εθνικόφρονες” και “εαμοβούλγαρους” και σήμερα σε “πατριώτες” και “εθνομηδενιστές”. Άραγε, ήρωες και οι Χρυσαυγίτες, που μηρυκάζουν νυχθημερόν το εμβατήριο; Και οι οποίοι θα έπεφταν σε κατάθλιψη αν ήξεραν ότι η μουσική του έχει εβραϊκές ρίζες;».

Ως «κακότεχνο» θεωρείται το «Μακεδονία ξακουστή» για τον εθνομηδενιστή Μπουκάλα (θα προτιμούσε κανένα άσμα του «κόκκινου στρατού» μήπως;) και το οποίο θεωρεί ότι «χώριζε» την Ελλάδα «σε “εθνικόφρονες” και “εαμοβούλγαρους” και σήμερα σε “πατριώτες” και “εθνομηδενιστές”».

Έχει απόλυτο δίκιο ο Μπουκάλας. Όσοι ενοχλούνται ηχητικά και στιχουργικά από το «Μακεδονία ξακουστή» μόνο ως εθνομηδενιστές μπορούν να θεωρούνται. Αν μη τι άλλο, το παραλήρημα του Μπουκάλα δείχνει γιατί αυτός και οι όμοιοί του ενοχλούνται σφόδρα από την πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ.

Όσο για τα περί «μηρυκάζω» και «κατάθλιψη», οι χαρακτηρισμοί πρέπει να απευθυνθούν σ’ αυτούς που αναμασούν συνεχώς την κασέτα του «φασίστα», «νεοναζί» και «ρατσιστή» Χρυσαυγίτη και για όσους με συνομωσιολογική διάθεση βρίσκουν ότι μέχρι και το «Μακεδονία ξακουστή» είναι κάτι που «έχει εβραϊκές ρίζες»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomhdenisths-mpoukalas-thewrei-kakotechno-to-makedonia-jakousth-kai-ot#ixzz5jQA876l0

Exit mobile version