Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με περισσότερες θέσεις φιλοξενίας θα «αντιμετωπίσει» ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο κύμα λαθρομετανάστευσης! Ούτε λόγος για αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων…

Η Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται για ένα νέο κύμα λαθρομετανάστευσης, αφού η έννοια της αποτελεσματικής φύλαξης των συνόρων αποτελεί απαγορευμένη έννοια για τους κατά καιρούς «ανθρωπιστές» του «Συνταγματικού τόξου» που κυβερνούν την Χώρα.

Στην «Καθημερινή», κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο «Αν υπάρξουν έκτακτες ροές, θα ληφθούν και έκτακτα μέτρα», διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Παρά την ευφορία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη δραστική μείωση των μεταναστευτικών ροών, οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο είναι καθημερινές, με αποτέλεσμα να απαιτείται διαρκώς η δημιουργία νέων θέσεων φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής γίνεται προσπάθεια να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες θέσεις ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, που οπωσδήποτε θα σημειωθεί αύξηση του αριθμού ανθρώπων οι οποίοι φτάνουν καθημερινά από την Τουρκία. “Εφόσον οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές θα κυμανθούν σε λογικά πλαίσια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φροντίζουμε ν αυπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Αν υπάρξουν έκτακτες ροές, θα ληφθούν και έκτακτα μέτρα”, διαμηνύουν πηγές του υπουργείου». Αντί, δηλαδή, να θωρακιστούν, επιτέλους, τα (θαλάσσια και χερσαία) σύνορα της Χώρας και να πάψει πια η Ελλάδα να αποτελεί την εύκολη λύση για τους λαθρομετανάστες, τα «έκτακτα μέτρα» της κυβέρνησης θα είναι νέες θέσεις φιλοξενίας για όσους παραβιάζουν τα σύνορά μας.

Όπως αμέσως μετά σημειώνει η Καθημερινή «Ήδη στο τέλος του προηγούμενου χρόνου τέθηκε σε εφαρμογή πρόγραμμα φιλοξενίας 6.000 αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα προκειμένου να μπορεί να συνεχιστεί η αποσυμφόρηση των ΚΥΤ (κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης) των νησιών, τα οποία ωστόσο γεμίζουν και πάλι μέσα σε λίγες ημέρες».

Δηλαδή, οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα (κυρίως στα νησιά της), μεταφέρονται από εκεί σε ξενοδοχεία, τα νησιά όμως μέσα σε λίγες ημέρες γεμίζουν ξανά με νέες αφίξεις λαθρομεταναστών, με το όλο σκηνικό να επαναλαμβάνεται.

Το μετέπειτα αίτημα μονιμοποίησης-νομιμοποίησης όλων αυτών που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας, από τους κάθε λογής «αλληλέγγυους», «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές», αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-theseis-filojenias-etoimazoun-gia-ton-neo-nomo-lathrometanasteushs-pou#ixzz5jQAq9WyH

Exit mobile version