Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Για μια Ελληνική Περιφέρεια Αττικής”! Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στον Ασπρόπυργο – Φωτορεπορτάζ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων της “Ελληνικής Αυγής” για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα με εθνικιστικό παλμό οι Συναγωνιστές παρουσίασαν το πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” για την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και τους στόχους της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος αφού συνεχάρη τους υποψηφίους της “Ελληνικής Αυγής”, επισήμανε ότι μαζί δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε τους Αγώνες για την Πατρίδα μας.

Ο Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, από την πλευρά του τόνισε πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι πολυεπίπεδος και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στο κάλεσμα της Ιστορίας να δώσουμε την μάχη για την επιβίωση των Ευρωπαϊκών Λαών.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα (εγκληματικότητα, εγκατάλειψη, σκουπίδια) της Δυτικής Αττικής, για τα οποία ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις έχει μόνο η “Ελληνική Αυγή”.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος στοιχειοθέτησε τις προτεραιότητες της “Ελληνικής Αυγής” για την περιοχή, βάζοντας ως πρώτο στόχο την εδραίωση της ασφάλειας και την καταπολέμηση της παραβατικότητας. Σημείωσε ακόμη ότι οι Έλληνες πρέπει να μπουν στην πρώτη θέση της μέριμνας και των παροχών από το κράτος και την Περιφέρεια, ενώ έκανε και εκτενή αναφορά στην διαχείριση των απορριμμάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Τελευταίος στο βήμα υπό τα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος χαιρέτισε τις υποψηφιότητες της “Ελληνικής Αυγής”, σημειώνοντας πως όσοι έρχονται μαζί μας είναι ο ανθός του Ελληνικού Έθνους που αγωνίζεται ενάντια στην κόκκινη τρομοκρατία.

Αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των Ελλήνων απέναντι στους εθνομηδενιστές κυβερνώντες, τονίζοντας ότι τώρα πληρώνουν το τίμημα της προδοτικής και καταστροφικής πολιτικής τους. Δεν παρέλειψε να καταγγείλει και την υποκριτική και συνένοχη στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία άνοιξε τον δρόμο για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και τώρα υπόσχεται πως θα την εφαρμόσει κατά γράμμα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί πως θα πετάξει την προδοσία των Πρεσπών στον κάλαθο των αχρήστων και με την στήριξη του Ελληνικού Λαού θα το πραγματοποιήσει. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι η τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για το Έθνος και την Πατρίδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Gia-mia-Ellhnikh-perifereia-Attikhs-Ethnikistikos-palmos-sthn-ekdhlwsh-ths-#ixzz5jQFfgFTq

Exit mobile version