Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα: Ούτε οι βόμβες, ούτε η τρομοκρατία δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!

Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα: Ούτε οι βόμβες, ούτε η τρομοκρατία δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!

Την Τετάρτη 27/03 ο υποψήφιος δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για την Καβάλα, Δημήτρης Βογιατζής, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τη τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε στο αυτοκίνητο του, κάτω από το σπίτι του. Αρχικά αναφέρθηκε στην τρομοκρατική επίθεση που συνέβη μόλις δυο εβδομάδες μετά την παρακρατική επίθεση και τους βανδαλισμούς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα. Αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία του κόμματος έδειξε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο βανδαλισμός εικόνων του Χριστού που αποδεικνύει ότι είναι μισέλληνες και άθρησκοι.

Τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι η δυναμική παρουσία μας και η δράση μας ως αυτοδιοικητικού φορέα του Εθνικιστικού Κινήματος, της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα, ενοχλεί το εντόπιο και κυβερνητικό σύστημα διότι ως γνήσιο Κίνημα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον Λαό και αγωνιζόμαστε για να δώσουμε λύση σε όλα τα προβλήματα του. Η επίθεση αυτή, που είναι η τρίτη κατά σειρά, αποδεικνύει ότι το σύστημα βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και ρίχνει τις εφεδρείες της παρακρατικής αριστεράς στον «αγώνα εναντίον του φασισμού» ή με άλλα λόγια στον αγώνα του συστήματος της κλεπτοκρατίας ενάντια στην Εθνική Αντιπολίτευση είτε στο κοινοβούλιο είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις δεν μας πτοούν και δεν μας λυγίζουν. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και σε απάντηση δίνουμε στην δημοσιότητα τους πρώτους δεκαπέντε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό μας.

Κατόπιν αναφέρθηκε εκτενέστερα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα στο πρόβλημα της γέφυρας της Ερυθρού Σταυρού που πάνω από τέσσερις μήνες. Στο συγκεκριμένο θέμα ο δήμος θα έπρεπε από την αρχή να είχε πάρει πάνω του κηρύσσοντας το έργο έκτακτης ανάγκης (όπως τα καιρικά φαινόμενα) και προχωρώντας την μελέτη και τις εργασίες με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για την άμεση αποκατάσταση λειτουργίας του έργου μιας και πλησιάζει η τουριστική σεζόν. Όσο αφορά τις εξαγγελίες της δημοτικής διοίκησης για την τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρα τύπου Bailey, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε η μελέτη αλλά ούτε έχουν απομακρυνθεί οι προεντάσεις.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα τις αξιοποιήσεις των παλαιών κτιρίων της πόλης. Η Καβάλα διαθέτει πολλά παλιά διατηρητέα κτίρια όπως οι καπναποθήκες, παλιά αρχοντικά κ.α. τα οποία μένουν αναξιοποίητα. Η πρόταση της Ελληνικής Αυγής είναι η δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας ή επιτροπής του δήμου που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα. Πολλά από αυτά είναι σε χέρια ιδιωτών και θα μπορούσαν να αγοραστούν από τον Δήμο και αφού γίνουν οι απαραίτητες μελέτες να διερευνηθεί η χρήση τους (πχ. μουσεία, πολυκαταστήματα κλπ) και η προσαρμογή τους στις ενδεχόμενες νέες χρήσεις με μία σύγχρονη ανακατασκευή του εσωτερικού, που να ανταποκρίνεται με αφαιρετικό τρόπο στην αρχική τυπολογία.

Στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tupou-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-kabala-oute-oi-bombes-oute-h-t#ixzz5jTKPYHli

Exit mobile version