Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αποδοκιμασίες στους Συριζαίους και το άγος της ψοφοδεξιάς ΝΔ

Οι αποδοκιμασίες στους Συριζαίους και το άγος της ψοφοδεξιάς ΝΔ

Άρθρο στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση έχουν περιέλθει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αποδοκιμάζονται όπου βρεθούν και όπου σταθούν τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό σε εκδηλώσεις της Ελληνικής ομογένειας όπου έχουν το θράσος να εμφανίζονται, ελέω της επαίσχυντης και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κι αν στους νομούς της Βορείου Ελλάδος και δη της Μακεδονίας οι αντιδράσεις ήσαν αναμενόμενες από τα κομματόσκυλα της προδοτικής κυβέρνησης, η «υποδοχή» του αντιπροέδρου της βουλής Βαρεμένου στην Μελβούρνη της μακρινής Αυστραλίας με αφορμή τις εκδηλώσεις για την εθνική επανάσταση του 1821, υπήρξε για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ελληνόφωνη αριστερά εξέλιξη απροσδόκητη. «Μια δράκα άνθρωποι προσπάθησαν να λερώσουν έναν ιερό χώρο, φωνάζοντας το φασιστικής έμπνευσης σύνθημα που ακούμε από Χρυσαυγίτες στην Ελλάδα για τους πολιτικούς», δήλωσε ανερυθρίαστα ο πολιτικάντης του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας μάταια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Διότι αδικαιολόγητη δεν είναι η αντίδραση ενός ολόκληρου Λαού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό την οποία περιφρόνησαν οι προδότες του «δημοκρατικού» τόξου, αλλά η στάση μιας κυβέρνησης προδοτών που ξεπούλησε τη Μακεδονία.

Κατανοούμε την οργή του Βαρεμένου και των συντρόφων του. Αλλά αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερο την ιερή αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος σε ποσοστά άνω του 70% τάχθηκε και τάσσεται κατά μιας συμφωνίας η οποία βλάπτει θανάσιμα τα εθνικά μας συμφέροντα και την οποία η αριστερά και οι συνοδοιπόροι της υπέγραψαν εκπροσωπώντας όχι τη θέληση των Ελλήνων αλλά εκείνη των Αμερικανών (κυρίως) και της γερμανικής κυβέρνησης. Δυστυχώς για την αριστερά, τα πλοκάμια της Γεροβασίλη και της ελληνόφωνης NKVD (κάποτε ονομαζόταν ελληνική αστυνομία), δεν φτάνουν μέχρι την Αυστραλία ώστε να τεθούν σε εφαρμογή οι προληπτικές προσαγωγές για την… υπεράσπιση της σταλινικής δημοκρατίας.

Το σημαντικό της υποθέσεως των έντονων αποδοκιμασιών προς τους σταλινοαμερικάνους του ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις δεν είναι οι γεμάτες μίσος και αντιδημοκρατικότητα αντιδράσεις των στελεχών της κυβέρνησης. Το ουσιώδες είναι το γεγονός πως ένα ολοένα και αυξανόμενο τμήμα του Ελληνικού Λαού, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, συνειδητοποιεί πως οι κυβερνήσεις των Αθηνών διαχρονικά δρουν ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα κατά τρόπο άλλοτε παρασκηνιακό και άλλοτε προφανέστατο. Η περίπτωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα της πρώτης περίπτωσης είναι η πρόσφατη καταψήφιση της πρότασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Ε.Ε.-Τουρκίας, από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί.

Τόσο οι αριστεροί όσο και οι ψοφοδεξιοί δικαιολογήθηκαν με απύθμενο θράσος πως η ενταξιακή προοπτική της Τουρκίας είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος! Κατά τ’ άλλα, οι «ελληνικές» κυβερνήσεις σπεύδουν να ενημερώσουν την Ε.Ε. κάθε φορά που οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο ξεπερνούν τα όρια, γυρεύοντας χείρα βοηθείας από τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών. Φανταστείτε πόσο αστείοι και κωμικοί θα φαίνονται αυτοί οι αθεόφοβοι πολιτικάντηδες στα μάτια των Ευρωπαίων «εταίρων» τους και το ερώτημα που ανακύπτει είναι αμείλικτο μα αληθινό: ποιος μπορεί να τους εκλάβει στα σοβαρά αυτούς και όσα υποστηρίζουν;

Μέσα σ’ αυτό τον κοινωνικό αναβρασμό του οποίου η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι υπήρξε αναμφισβήτητα η προδοσία της Μακεδονίας, η αξιωματική αντιπολίτευση τηρεί ξεκάθαρες αποστάσεις. Από το «δεν γίνεται εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια» μέχρι το «είμαστε κατά των μαθητικών καταλήψεων με αφορμή το Μακεδονικό», η στάση της Νέας Δημοκρατίας έχει προ πολλού ξεπεράσει το στάδιο της εύλογης εκ μέρους των πολιτών καχυποψίας. Συμβαίνει δε το εξής εκπληκτικό μα εξόχως ενδεικτικό της σημερινής πραγματικότητας: η κυβέρνηση δεν κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για τις αντιδράσεις εις βάρος στελεχών της όπως θα ήταν φυσικό και αναμενόμενο, αλλά κατηγορεί την Χρυσή Αυγή!

Γιατί κατηγορεί την Χρυσή Αυγή και όχι τη Νέα Δημοκρατία; Διότι απλούστατα μόνον η Χρυσή Αυγή τάχθηκε καθαρά και ξάστερα κατά της προδοτικής συμφωνίας, ενώ η Νέα Δημοκρατία έπραξε τα πάντα για να κυρωθεί και επιπλέον διακηρύσσει προς όλους τους «εταίρους» πως θα την σεβαστεί εις το ακέραιον!

Όπου αντιδράσεις συνεπώς προς τους προδότες της κυβέρνησης και Χρυσαυγίτες που τις οργανώνουν και τις εκτελούν, κατά πως υποστηρίζει η κόκκινη Χούντα που εξουσιάζει. Αρκούν όμως οι αποδοκιμασίες για να σώσουμε την Πατρίδα από τον εσμό των απογόνων του ερυθρού συμμοριτισμού που ολοκληρώνει σήμερα όσα οι ορδές των μπολσεβίκων άφησαν στη μέση το 1949;

Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΟΧΙ. Η ουσιαστική καταπολέμηση της μαρξιστικής πανούκλας που έχει κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής της χώρας θα έρθει μονάχα με πολιτικό αποτέλεσμα. Και το πολιτικό αποτέλεσμα δεν είναι η επικείμενη -όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- εκλογική επικράτηση της ψοφοδεούς και αριστερίζουσας ΝΔ αλλά η ενδυνάμωση και ισχυροποίηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της μοναδικής πραγματικής αντίστασης στα σχέδια των εθνομηδενιστών.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-apodokimasies-stous-surizaious-kai-to-agos-ths-psofodejias-nd#ixzz5jVmM0AzL

Exit mobile version