Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανησυχεί και «το Ποντίκι» για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ανησυχεί και «το Ποντίκι» για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Στο μακρύ παζλ των ΜΜΕ που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προστέθηκε και «Το Ποντίκι», το οποίο μάλιστα αφιερώνει ολοσέλιδο άρθρο του στον… κίνδυνο.

Αφήνουμε στην άκρη τα όσα άλλα αναφέρει, με την γνωστή λογική και τακτική που παραπέμπει σε νοοτροπία… τρωκτικού και παραθέτουμε το τέλος του κειμένου από το οποίο είναι εμφανές το άγχος που διακατέχει (και) την φυλλάδα αυτή:

«Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι; Στις επικείμενες ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές οι περισσότερες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή μονίμως στην τρίτη θέση με σταθερά ή ελαφρώς αυξημένα ποσοστά, ενώ κάποιες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντική δυναμική κάποιων υποψηφίων της στις δημοτικές εκλογές. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ακόμη μια φορά ότι σε αυτή την πολύπαθη και -εδώ και χρόνια- ηθικά χρεοκοπημένη χώρα το αίμα των αθώων στον δρόμο ξεπλένεται γρήγορα…».

Συνοδευόμενο, μάλιστα, το κείμενο από σκίτσο με ατάκα «τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα», είναι απόλυτα ενδεικτικό της έντονης ανησυχίας για την μεγάλη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που θα σημειωθεί στις 26 Μαΐου, σε Ευρωβουλή και Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τελειώνουμε, βεβαιώνοντας το «προοδευτικό» έντυπο ότι, όντως, «το αίμα των αθώων στον δρόμο», δηλαδή του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, δεν πρόκειται να ξεπλυθεί ποτέ.

Αποτελεί, πλέον, την κινητήριο δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στον αγώνα μας για Πατρίδα και τον Λαό, για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhsuchei-kai-to-pontiki-gia-thn-anodo-ths-chrushs-aughs#ixzz5jZSwQqDc

Exit mobile version