Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Για την Μακεδονία θυσιάστηκαν οι παππούδες μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, πήρε τον λόγο στην Επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων, όπου συμμετείχε αντιπροσωπεία της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί να ακυρώσει.

Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια τόνισε ότι μπορεί για τους ξένους το όνομα της Μακεδονίας να μην έχει σημασία, αλλά για εμάς τους Έλληνες είναι η Ιστορία μας και η ψυχή μας. Για την Μακεδονία έχουν χύσει το αίμα τους οι παππούδες μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν και για κανέναν λόγο!

Στην συνέχεια η Ελένη Ζαρούλια αναφέρθηκε στις οικονομικές ανισότητες στην Ευρώπη, τον ρόλο των διεθνών τοκογλύφων και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την Ευρώπη των Πατρίδων και των Εθνικών κρατών.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση της Ελένης Ζαρούλια:

“Καταρχάς, επειδή αναφέρθηκε το Σκοπιανό θέλω να δηλώσω ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί να καταγγείλει την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Αντιλαμβανόμαστε ότι για τους ξένους δεν σημαίνει τίποτε πέρα από μία οικονομική δοσοληψία, όμως για εμάς τους Έλληνες είναι η Ιστορία μας, είναι η ψυχή μας. Για την Μακεδονία έχουν χύσει το αίμα τους οι παππούδες μας και δεν χαρίζουμε σε κανέναν και για κανέναν λόγο το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι, προ ολίγων ημερών ήρθε ο κ. Μοσκοβισί για να μας μιλήσει για την εμβάθυνση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση, για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, για την Πολιτική Συνοχής και τη νέα Στρατηγική Ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για τα έτη 2020-2024. Είχα τοποθετηθεί σε εκείνη την συνεδρίαση και είχα αναφερθεί στην Ελλάδα του σήμερα μέσα στην Ευρώπη του αύριο. Το θέμα εκείνης της επιτροπής  δεν διαφέρει πολύ σε σχέση με το σημερινό, αφού μιλάμε για το μέλλον της Ευρώπης.

Την τρέχουσα περίοδο είναι γνωστά τα ζητήματα που επικρατούν στην επικαιρότητα σε επίπεδο κρατών-μελών. Από την άλλη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως είμαστε μόλις 2 μήνες πριν από τη διενέργεια των ευρωεκλογών. Είναι χρήσιμο λοιπόν να κάνουμε έναν απολογισμό της δράσης των τελευταίων χρόνων και να πούμε τα εξής:

Οι ανισότητες δεν έχουν μειωθεί ούτε σε οικονομικό ούτε σε κοινωνικό επίπεδο. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των διαφόρων χωρών. Διαφορές μεταξύ του ευρωπαϊκού βορρά και νότου, μεταξύ των ηγέτιδων χωρών της ευρωπαϊκής Ενώσεως και των μικρότερων περιφερειακών. Υπάρχει σαφώς μειωμένη αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών σε όλα τα επίπεδα. Το «μεταναστευτικό» ή «προσφυγικό» ζήτημα έχει διογκωθεί και αποτελεί το μέσο της καταστροφής των εθνικών κρατών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκάθαρη θέση: Πιστεύει σε μια Ευρώπη των Πατρίδων που θα αποτελείται από εθνικά κράτη και υπερασπίζεται υπεράνω της Ευρώπης των οικονομικών συναλλαγών, την Ευρώπη των Πατρίδων και της Εθνικής Ταυτότητας!

Είναι σαφές επίσης ότι η εμβάθυνση στην ΟΝΕ θα γίνει στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της Τραπεζικής Ένωσης και ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ- ESM). Πρόκειται για μια Τραπεζική Ένωση που αναμφίβολα θα παραδώσει την πολιτική κυριαρχία στους κεντρικούς και ιδιωτικούς τραπεζίτες. Ο Γάλλος Πρόεδρος, Emanuel Macron, έχει ταχθεί υπέρ του μετασχηματισμού του ESM σε θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και υπέρ της ολοκλήρωσης της τραπεζικής ένωσης. Το επιχείρημα της «εμβάθυνσης του ευρωπαϊκού έργου» δεν μας πείθει καθότι ουσιαστικά θα δημιουργηθεί ένας λογιστικός λαβύρινθος με στόχο την ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων των κρατών-μελών της Ενώσεως μέσω μιας διογκωμένης χρηματοπιστωτικής επέκτασης και αυτό θα είναι εις βάρος των Λαών! Ο Ελληνικός Λαός έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα τριών ανακεφαλαιοποιήσεων  των τραπεζών!

Και επειδή στα έγγραφα που εστάλησαν περιλαμβάνονταν και εκείνα που αφορούσαν την κατάργηση της ομοφωνίας για τη λήψη αποφάσεων επί ορισμένων ζητημάτων και την εφαρμογή της ειδικής πλειοψηφίας, εμείς έχουμε να πούμε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μέλλον στην Ευρώπη όταν καταργείται η αρχή της ομοφωνίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισότητα αλλά και συνεργασία μεταξύ των κρατών για να επιλυθούν τα προβλήματα, παρά μόνο η συναίνεση μεταξύ τριών κρατών για την επιβολή μέτρων σε όλα τα κράτη.

Υπάρχει ένα αξιοσημείωτο έλλειμμα στα ζητήματα του κράτους δικαίου και του σεβασμού των αρχών πάνω στις οποίες η ίδια η Ε.Ε. επιχειρήθηκε να οικοδομηθεί. Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα δεν έχει καμία σχέση με το όραμα των ιδρυτών του. Δεν έχει καμία σχέση με το όραμα μιας Ευρώπης των Πατρίδων, μιας Ευρώπης των Εθνικών κρατών. Δυστυχώς σήμερα φαίνεται να διαιρεί αντί να ενώνει, να διχάζει τους Ευρωπαίους και να οδηγεί στον αφανισμό των ευρωπαϊκών εθνών.

Κυρίες και κύριοι, είστε εκπρόσωποι της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και κάποιοι από εσάς υποστηρικτές των σχεδίων του Γάλλου Προέδρου, αφού η εθνοσυνέλευση δίνει το πράσινο φως για την εφαρμογή των δικών του φιλοκαπιταλιστικών μεταρρυθμίσεων. Ας δούμε και ορισμένα θέματα που έχουν βρεθεί στο κέντρο των ειδήσεων των τελευταίων μηνών.

Το λεγόμενο κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων» (το οποίο εξελίχθηκε γρήγορα από μια αντίθεσή του στην αύξηση του φόρου των καυσίμων σε μια ευρύτερη απαίτηση για βελτίωση της αγοραστικής δύναμης των «χειμαζομένων» μεσαίων τάξεων) κατόρθωσε να αποκτήσει πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον, ξεπερνώντας τα γαλλικά σύνορα, με την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση Μακρόν και δημιουργήθηκαν μερικές από τις χειρότερες αναταραχές στο Παρίσι εδώ και δεκαετίες, αναγκάζοντας τις αρχές να κλείσουν ολόκληρα τμήματα της πόλης. Η κλιμάκωση της κινητοποίησης όμως, εντοπίζεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς την εξουσία της χώρας. Οι Γάλλοι, δια μέσου των «Κίτρινων Γιλέκων», ξεσηκώθηκαν, όχι μόνο για τους φόρους στα καύσιμα (αιτία), αλλά κυρίως για να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε μια κυβέρνηση που τους αγνοεί, τους κοροϊδεύει, τους εξαθλιώνει.

Η γαλλική εθνοσυνέλευση προ ημερών ψήφισε νομοσχέδιο μεταρρύθμισης της εκπαίδευσης, το οποίο περιελάμβανε μια αμφισβητούμενη τροπολογία για να αντικαταστήσει όλες τις περιπτώσεις των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» στα επίσημα σχολικά βιβλία με έννοιες «ουδέτερου φύλου» «γονέας 1» και «γονέας 2». Με αυτόν τον τρόπο εξαφανίζονται θεμελιώδεις αναφορές στην έννοια της παραδοσιακής οικογένειας. Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι ισοπέδωση των Εθνών, της Παράδοσης, των Ηθών και των Εθίμων, όλων όσων σημαδεύουν την Ιστορία και την Ταυτότητα των Λαών της Ευρώπης. Έρχεται αντίθετο με τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, τον Χριστιανισμό, που αποτελούν τα θεμέλια της δικής μας Ευρώπης!

Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες δεν υπάρχει μέλλον της Ευρώπης όπως εσείς το εννοείτε. Δεν υπάρχει μέλλον στο απάνθρωπο, διεφθαρμένο και μισαλλόδοξο κατεστημένο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Λύση είναι η επανεθνικοποίηση των κρατών της Ευρώπης και στις επόμενες ευρωεκλογές θα φανεί ο αγώνας των Ευρωπαίων πολιτών εναντίον της παγκοσμιοποίησης, της χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας, εναντίον της στρεβλής κατάστασης που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για λαϊκισμό και με αφορισμούς μιας και σε λίγο καιρό οι Εθνικιστές θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη.

Τα “Κίτρινα Γιλέκα” στην Γαλλία δείχνουν τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης της ολιγαρχίας του χρήματος που ΔΕΝ θέλει να υπάρχει ΟΥΤΕ Γαλλία, ΟΥΤΕ Ελλάδα!

Η 26η Μαΐου, η ημέρα των ευρωεκλογών πλησιάζει, η ημέρα που θα είναι και η ημέρα νίκης των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Γάλλοι Συνάδελφοι, αξιότιμοι βουλευτές της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, εμείς οι Έλληνες δεν ξεχνούμε ότι Γάλλοι φιλέλληνες έχυσαν το αίμα τους για την Εθνική μας ανεξαρτησία εναντίον των Τούρκων το 1821. Εάν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει Γαλλία, αγωνιστείτε ενάντια στα σχέδια του υπαλλήλου των τραπεζιτών Μακρόν!”

Si vous voulez que la France continue à exister, combattez contre les plans de l’agent des banquiers Macron. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-gia-thn-makedonia-thusiasthkan-oi-pappoudes-mas-kai-den-thn#ixzz5jZTzmK7d

Exit mobile version