Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτοψία της Ελληνικής Αυγής στον ΧΥΤΑ Φυλής και ενημέρωση από τον Γ.Γ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Tο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων για την “Ελληνική Αυγή” όσο και για την Χρυσή Αυγή είναι τόσο σημαντικό που στην επίσκεψη συμμετείχαν: ο Βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την Ελληνική Αυγή και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για τη Φυλή, Θοδωρής Τσέλας και πλήθος μελών και τομεαρχών της Ελληνικής Αυγής και της Χρυσής Αυγής, όπως ο Γιώργος Μπίμπιζας, ο Γιάννης Κύρογλου, η Βασιλική Γιαννοπούλου, ο Ευρυπίδης Βεδουράς και άλλοι.

Αρχικά, έγινε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΔΣΝΑ, κ. Γιάννη Δρίβα, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ΧΥΤΑ και κατόπιν ακολούθησε ξενάγηση εντός της χωματερής.

Το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν παραπάνω από τραγικό. Μια φαραωνικού τύπου χωματερή, ένας βρωμότοπος χωρίς αρχή, στον οποίο πρέπει να μπει άμεσα τέλος.

Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα διαρκείας, ένα σύστημα διαφθοράς το οποίο έχει δώσει πάνω από 600.000.000 ευρώ ως αντισταθμιστικά στον Δήμο Φυλής, ο οποίος έχει ελλείμματα άνω των 500.000.000 και ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ανικανότητα της Δούρου να βάλει τάξη στην διαχείριση των σκουπιδιών, εκβιάζοντας και πιέζοντας, κατάφερε να κάνει το απίστευτο στα παγκόσμια χρονικά.

Να ρυθμίσει τα χρέη προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς μέχρι το 4.000 μ.Χ. και πλέον.

Οι σωροί των σκουπιδιών σήμερα σχηματίζουν βουνά, αλλάζοντας την μορφή της περιοχής, η ατμόσφαιρα δε είναι εξαιρετικά αποπνικτική. Όσο για περιβαλλοντικές μελέτες, αυτές, όποτε γίνονται, χάνονται, σαν την μελέτη της “asprofos” και άλλες.

Σε τίποτε δεν θυμίζει πως βρισκόμαστε στο 2019 και σε μια ευρωπαϊκή πόλη. Όποια σύγκριση με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πόλη, όπου ήδη χρησιμοποιούν ως «κοίτασμα χρυσού» τα σκουπίδια, είναι ατυχής.

Η βλάβη στο περιβάλλον, η ιδιαίτερη ανησυχία για την υγεία των εκεί εργαζόμενων, αλλά και οι κίνδυνοι για την υγεία των κατοίκων της περιοχής ήταν στο επίκεντρο των ερωτήσεων προς τον Γ.Γ. του ΕΣΔΝΑ!

Η Ελληνική Αυγή έχει ξεκινήσει έναν αγώνα άνισο με τα συμφέροντα που κρατούν ανοιχτή μια χωματερή την οποία οι αρμόδιοι επίτροποι της Ε.Ε. έχουν χαρακτηρίσει ως «μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».

Θα παραμείνουμε με εμμονή στον αγώνα αυτό για να καταφέρει η Αττική να περάσει στην ανακύκλωση στην πηγή, την μόνη λύση που μπορεί να εξασφαλίσει πως τα σκουπίδια είναι πλούτος και αυτός ο πλούτος μπορεί και πρέπει να γυρίσει πίσω στον λαό.

Υπάρχει τρόπος, υπάρχει θέληση, υπάρχει λύση και η Χρυσή Αυγή, με την αυτοδιοικητική της έκφραση, την “Ελληνική Αυγή”, τα έχει εξασφαλίσει.

Μπορεί να κάνει τον Δήμο Φυλής, τους όμορους δήμους, ολόκληρο το Θριάσιο πεδίο, ολόκληρη την Αττική, ολόκληρη την Ελλάδα, έναν αληθινό τόπο να ζεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/autopsia-ths-ellhnikhs-aughs-ston-chuta-fulhs-enhmerwsh-apo-ton-g.g.-tou-fo#ixzz5jb8mNXBY

Exit mobile version