Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το βρώμικο παιχνίδι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Το βρώμικο παιχνίδι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Κατ’ αρχάς, για όσους δεν το ξέρουν, οι μεγάλες και θεωρούμενες έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους παρ’ όλες τις διαφορές τις οποίες εμφανίζουν. Πατριάρχης τους γνωστός παλαιός δημοσκόπος, που είναι ο μέντορας όλων και ο οποίος λόγω των υψηλών του γνωριμιών δεν κατέληξε κατηγορούμενος για υποθέσεις αριστερής τρομοκρατίας…

Οι κατά καιρούς σκανδαλωδώς λανθασμένες προβλέψεις τους δεν τους εμποδίζουν να συνεχίζουν να παίζουν το βρώμικο παιχνίδι τους, αφού κανείς δεν τους ελέγχει και οι “νταβατζήδες” του τόπου συνεχίζουν να τους πληρώνουν.

Υπάρχει ένα θέμα όμως, στο οποίο όλες αυτές οι εταιρείες συμφωνούν και το θέμα αυτό είναι το να κτυπηθεί με τρόπο βρώμικο και ύπουλο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων του 2010, κατά τις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 5,3%, δεν την ανέφεραν καν και μόνο μία ημέρα πριν την απαγόρευση παρουσιάσεων των δημοσκοπήσεων, της έδιναν ένα ποσοστό μεταξύ 2% με 3%. Το ίδιο έγινε και στις βουλευτικές εκλογές του ’12 και του ’15 όπου σε καμία δημοσκόπηση δεν εμφανιζόταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα όπως και ήλθε!

Ας περιγράψουμε όμως το παιχνίδι που παίζουν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο. Σε χρόνο πολιτικά νεκρό εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη και με διαφορά, αλλά όποτε πλησιάζουν οι εκλογές, όπως τώρα καλή ώρα, αρχίζουν οι “διορθώσεις” και ξαφνικά την ίδια ώρα που όλοι οι αρθρογράφοι των εφημερίδων γράφουν για άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλες οι εταιρείες στοιχημάτων εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υψηλά ποσοστά, αυτοί ανακαλύπτουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… πέφτει!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός διευθυντού εταιρείας δημοσκοπήσεων, ο οποίος έλεγε σε φιλικό του κύκλο δύο ημέρες πριν την παρουσίαση της δημοσκοπήσεώς του ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά τρίτη με σημαντική διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και δύο ημέρες μετά όταν παρουσίασε την δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν… τέταρτη!!!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το σύστημα με κάθε τρόπο προσπαθεί να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ που αργοπεθαίνει και του δίνει υψηλά ποσοστά που δεν υπάρχουν ούτε στην φαντασία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ! Απόλυτα σχετικό με αυτό είναι το γεγονός ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιδιώκει αυτό το πράγμα με κάθε τρόπο καθώς και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του δημόσιου βίου.

Τι επιδιώκουν με όλα αυτά; Την καλλιέργεια εντυπώσεων, προκειμένου να ρίξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλλιεργώντας αρνητικό κλίμα και θα το κάνουν αυτό μέχρι τις παραμονές των εκλογών όπου ξαφνικά θα ανακαλύψουν άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα δώσουν μία σχετικά κοντινή προς την πραγματικότητα πρόβλεψη.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-brwmiko-paichnidi-kata-ths-chrushs-aughs-apo-tis-etaireies-dhmoskophsewn#ixzz5jfKaIMqm

Exit mobile version