Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το Χρήμα άνευ Αξίας στον Κόσμο άνευ Χρήματος

Από το Χρήμα άνευ Αξίας  στον Κόσμο άνευ Χρήματος

Μέχρι στιγμής, το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο  το οποίο σκιαγραφείται για την ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον είναι τόσο ζοφερό, ώστε ακόμη και οι καλύτεροι συγγραφείς καταστροφολογικών διηγημάτων δύσκολα θα επετύγχαναν  να αποδώσουν μιαν ατμόσφαιρα τόσο θλιβερή και οδυνηρή. Ωστόσο, το  Μεγάλο Παράσιτο  διατηρεί και κάτι ακόμη φρικτότερο  σε βάρος των λαών : ένα είδος ολοκληρωτικού  όπλου, προορισμένου να σβήσει από το πρόσωπο της γης κάθε δυνατότητα, των αντιφρονούντων και της αντιπολίτευσης σε βάρος του, ακόμα και τις καθαρά ατομικές δυνατότητες. Στο 282 σελίδων βιβλίο του John Wicklein  «Ο Ηλεκτρονικός Εφιάλτης: Η ομάδα αντικειμένων οικιακής επικοινωνίας και η ελευθερία σας» («Electronic Nightmare: The Home Communications Set and Your Freedom»), εκδόσεις Beacon Press, Βοστώνη, 1982 γράφεται : «Η νέα τεχνολογία καθιστά δυνατό ένα σύστημα όπου μια διεθνής κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαγάγει από τους υπηκόους λαούς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον έλεγχο της ζωής τους και να διαβιβάζει  στους ανθρώπους μόνον εκείνες τις πληροφορίες οι οποίες υποβοηθούν αυτόν τον ίδιο τον έλεγχο.»

Και επιπλέον, ήδη από το 1976, μια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τραπέζης Ομοσπονδιακού Αποθεματικού| («Board of Federal Reserve Bank»), εξόχως υψηλοβάθμου συντονιστικού οργάνου ελέγχου των ΗΠΑ, πραγματοποίησε ένα ανησυχητικό συνέδριο, με στόχο να εξηγήσει στο έκπληκτο ακροατήριο την λίαν αυξημένη πιθανότητα ότι, πριν από το τέλος της Β’ χιλιετίας, το διεθνές εμπόριο θα έπρεπε να διενεργείται δίχως να χρησιμοποιείται πλέον το χρήμα ! Εδώ, το θέμα είναι το εξής : Η φάση της οικονομικής ιστορίας που ακολούθησε μετά την εφεύρεση του «χρήματος άνευ αξίας», (η οποία πραγματοποιήθηκε αριστοτεχνικά  από τους διωκομένους Ιουδαίους κατά την στιγμή του αυτό-περιορισμού τους, του σωτηρίου αυτο-διαχωρισμού τους στην έρημο του Σινά) υπήρξε  το σημείο εκκίνησης για την κατασκευή ενός συστήματος ικανής ισχύος προς χάριν των εκάστοτε διαχειριστών του Κεφαλαίου. Επόμενο, αντίστοιχης σημασίας και βαρύτητος δρώμενο, είναι  η ήδη προαναγγελθείσα και ραγδαίως επερχομένη  εντός των προσεχών ετών εφεύρεση ενός κόσμου χωρίς χρήματα -όσον απίστευτο και αν φαίνεται κάτι τέτοιο- στον οποίον η επιβίωση του κάθε ανθρώπου, ακόμη και σε επίπεδο φυσικής  και απλής καθημερινής  επιβιώσεως, θα εξαρτάται από την εύνοια ή την δυσμένεια της Παγκόσμιας Οικονομικής Δύναμης (ΠΟΔ) (επιβεβαιούμενη και επαληθευόμενη λεπτό προς λεπτό από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της). Με την χρήση των ηλεκτρονικών πληροφοριών η ΠΟΔ, θα κατέχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στον κάθε άνθρωπο.

Στην πραγματικότητα, το πλέον αυθεντικό χαρακτηριστικό της «Τεχνοτρονικής» Εποχής μας  θα εκδηλωθεί με απόλυτη ακρίβεια με τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο, τον οποίον το Μεγάλο Παράσιτο θα είναι σε θέση να εξασκεί συνεχώς και οπουδήποτε, στους ανθρώπους, στο περιβάλλον, στα πράγματα. Για τον συγκεκριμένο αυτόν σκοπό, ο Derek Holland, γράφει  : «… Οι ταυτοποιήσεις θα  διενεργούνται με την χρήση κωδικών ερμηνεύσιμων από τις μηχανές». Από την άλλη, κοιτάξτε γύρω σας με ελάχιστη προσοχή και θα διαπιστώσετε πανεύκολα κάποια από τις διαδικασίες ταυτοποιήσεως που είναι ήδη ευρέως σε χρήση. Για παράδειγμα, στα εξώφυλλα των βιβλίων, στα δοχεία των αναψυκτικών, στην συσκευασία των τροφίμων, επάνω ολότελα διαφορετικά  εμπορεύματα φαίνεται (διαρκώς και συχνότερα) ένα παράξενο ορθογώνιο, που αποτελείται από κάθετες γραμμές ποικίλου πάχους και αριθμούς. Αυτό είναι ο «γραμμοκώδικας» ή «γραμμωτός κώδικας» (bar code)

[Ο Ντέρεκ Χόλαντ (Derek Holland ή στα κέλτικα Deric Ó hUallacháin)είναι ένας Βρετανός εθνικοαπελευθερωτικός ακτιβιστής και πολύ γνωστό πρόσωπο στον ευρύτερο πατριωτικό και εθνικό ευρωπαϊκό ακτιβισμό για την θεωρία του περί Πολιτικών Στρατιωτών του κοινωνικού εθνικισμού. Ο Χόλαντ συμμετείχε στο «Εθνικό Μέτωπο» («National FrontNF») ενώ μια περίοδο στην δεκαετία του 1980 οδήγησε την επίσημη παράταξη του NF  μαζί με τον Νικ Γκρίφφιν και τον Πάτρικ Χάρρινγκτον. Μετά από αυτό έλαβε μέρος στην  «Διεθνή Τρίτη Θέση» (Terza Posizione Internazionale) με τον  Ρομπέρτο Φιόρε και άλλους. Από τότε έχει αφιερώσει πολύ χρόνο του στον καθολικό ακτιβισμό, στην θρησκεία που ακολουθεί σθεναρά σε όλη του την ζωή]

Λοιπόν, αυτό το ορθογώνιο είναι στην πραγματικότητα μια έκφραση ενός κρυπτογραφημένου συστήματος, μέσω του οποίου, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και κλιμακωτά σε όλο τον κόσμο, διαβαθμίζονται και ταξινομούνται εμπορικά προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια, η καταλογογράφηση και η ταξινόμηση επεξετάθη και  στους ανθρώπους: BCS (Body Condition Score – Πηλίκο Σωματικής Καταστάσεως), τον αριθμό PIN (Personal Identification Number -Αριθμός Προσωπικής Ταυτότητος, UPC (Universal Product Code- Παγκόσμιος Κωδικός Προϊόντος), ΙAN (International Article Number –Διεθνής Αριθμός Αντικειμένου)  είναι τα αρχικά ορισμένων από τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται σήμερα για την αναγνώριση και ταξινόμηση πραγμάτων και ανθρώπων. «Ο κωδικός», γράφει ο Derek Holland, «προσδιορίζει, εντοπίζει και κατατάσσει κάθε μονάδα προϊόντος και, όταν όλα τα στοιχεία του εμπορίου θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από έναν αριθμό, αυτό θα είναι η αρχή ότι κάθε πράγμα, που πρόκειται να αγορασθεί ή να πωληθεί θα πρέπει  απαραιτήτως να έχει τον κωδικό αριθμό … η χρήση του κωδικού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η εμπορία των προϊόντων να είναι αδύνατη, για όσους θέλουν να τον παρακάμψουν,… στην πραγματικότητα,  όλα  τα πράγματα θα πρέπει να κωδικοποιηθούν  παντού, όλα τα συστήματα συναλλαγών θα βασίζονται στον κώδικα

Αλλά ο απώτερος στόχος, της χρήσεως των κωδίκων που επιδιώκει η Παγκόσμια Οικονομική Δύναμη, είναι να καταλήξουμε σε ένα είδος κοινωνίας στο οποίο θα καταργηθεί  εντελώς η  χρήση των χρημάτων. Κάθε δέσμη εμπορικών συναλλαγών στην αγορά θα έχει σφραγίδα της τον γραμμοκώδικα, ακόμα και οι ανθρώπους θα έχουν κώδικα που θα αποδίδει την  ταυτότητα και την  ιδιοκτησία τους  και θα εκφράζεται επίσης σε μια  προσαρμοσμένη και κρυπτογραφημένη «πιστωτική» κάρτα. Στην συνέχεια, το άτομο θα πρέπει να κάνει τις αγορές του και να διενεργεί την καταναλωτική του δραστηριότητα δίχως πλέον  να χρησιμοποιεί  χρήματα. Αυτά θα αποσυρθούν οριστικώς από την κυκλοφορία, οπότε κάθε αγοραπωλησία θα διενεργείται μόνο παρουσιάζοντας την πιστωτική κάρτα στον πωλητή – δέκτη. Ένα τερματικό θα επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο της φερεγγυότητος του αγοραστή και εφόσον αυτή πιστοποιείται, τότε  θα προβαίνει σε μεταβίβαση αξίας από τον προσωπικό λογαριασμό του αγοραστή στον προσωπικό λογαριασμό του πωλητή, σε αντάλλαγμα για τα αγαθά που λαμβάνονται.

Επί σαράντα περίπου χρόνια (τουλάχιστον) διενεργείται φανερά από το 1976 κάποιο πείραμα για το μοντέλο – πρότυπο  της «κοινωνίας χωρίς χρήματα» : Πανεπιστήμιο του Baylor στο Τέξας, όπου ο κάθε μαθητής έχει στην κατοχή του μια κάρτα πολλαπλών χρήσεων, η οποία του επιτρέπει να πληρώνει όλους τους λογαριασμούς του. Δίχως την κάρτα του, δεν μπορεί να φάει ή να διαβάσει στη βιβλιοθήκη, ούτε να κολυμπήσει στην πισίνα, ούτε να παρακολουθήσει αμερικανικό ποδόσφαιρο, κ.λπ. Όπου απαιτείται η καταβολή μιας πληρωμή, το μόνο που πρέπει έιναι να υποβάλει την κάρτα του σε ένα μηχάνημα επαληθεύσεως, το οποίο αυτομάτως  αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη της ή και αφαιρεί το ποσό κάποιας αγοράς ή χρεώσεως από τον τραπεζικό λογαριασμό του. Αλλά αυτό το πείραμα επεξετάθη περαιτέρω: Ένας επιστήμων από το Κολοράντο, ο Vern  Taylor, προέτεινε, αντί της προσωπικής κρυπτογραφημένης κάρτας, ένα «μικροκύκλωμα αναγνωρίσεως», εμφυτευμένο  απευθείας εντός του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να καταστεί αναπόσπαστο και αδιαχώριστο από το άτομο, στο οποίο αναφέρεται.

Ο εφευρέτης από το Κολοράντο κατέληξε σε μια κάρτα ταυτότητος εμπεριεχόμενη σε ένα τσιπ μικρο-υπολογιστή που ημπορεί να εμφυτεύεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Μόλις ενίεται υποδορίως το τσιπ, τα κρίσιμα και ζωτικά στατιστικά δεδομένα του κατόχου διαβάζονται ηλεκτρονικώς. Ο  Taylor εδήλωσε εξ αρχής ότι το εμφύτευμα θα είναι τέλειο για άδεια οδηγήσεως, αλλά και για ….  «άλλες μορφές επίσημης  ταυτοποίησης … »

Όπως προανεφέρθη σε πολλά προηγούμενα άρθρα είναι απολύτως εύλογο ότι, καμμία «παγκόσμια κυβέρνηση» δεν ημπορεί να επιβληθεί εάν δεν υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα εξαναγκασμού και ελέγχου. Η επίθεση κατά των «διδύμων πύργων» της 11-9-2001 ήταν το έναυσμα για να θέσουν σε πλήρη λειτουργία το σύστημα αυτό οι Διεθνείς Επικυρίαρχοι. Αξίζει να εξετασθεί αδρώς  τι φαίνεται ότι σχεδιάζουν, αλλά και τι επέτυχαν ως τώρα. Στο βιβλίο του «Ο δρόμος προς τα εμπρός» («The road ahead» 1995 εκδόσεις Viking Penguin) ο Μπιλ Γκέϊτς, ο περιβόητος ιδιοκτήτης της Microsoft, λέει  «Άνθρωποι και αντικείμενα κατασκοπεύονται στενά και η παραμικρή τους κίνηση καταγράφεται στη μνήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών». Στο περιοδικό «Status», στο τεύχος του Οκτωβρίου του 1998 διαβάσαμε : «Ο ακαδημαϊκός Κέβιν Γουόρικ εμφύτευσε στο σώμα του ένα τσιπ υπολογιστή και η ζωή του δε θα είναι πια η ίδια». Αυτό έγινε πειραματικώς. Ο ίδιος ο Kevin Warwick ο διάσημος Βρετανός καθηγητής, επικεφαλής της έρευνας ρομποτικής, βιοϊατρικής μηχανικής και τεχνητής ευφυΐας στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρυ, παρεδέχθη ότι: «Τελικός μας σκοπός είναι να εμφυτεύσουμε το τσιπ στον εγκέφαλο».

Η παγκόσμια διακυβέρνηση  (την οποία σύμφωνα με διάφορα φαιδρά πολιτικά ανδρείκελα την «χρειαζόμαστε τώρα») σχεδιάζει σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οικονομική Δύναμη, να εμφυτευθούν τσιπ και μέσω αυτών να παρακολουθεί  όλους τους ανθρώπους, ώστε να τους καθιστά και να τους κρατεί υποταγμένους  στην βούληση των Επικυριάρχων.

Προ 12 ετών, σε μια δημοσκόπηση του MSN τον Ιούλιο του  2004, κατεδείχθη ότι το 20 τοις εκατό των ερωτηθέντων «δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα να δεχθεί ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ» (!). Οι κρατικοί υπάλληλοι στο Μεξικό ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει ή να δεχθούν  ένα τσιπ ή άλλως να χάσουν τις δουλειές τους. Τα  μέλη της νεολαίας, μονίμως αφελείς φορείς της παγκοσμιοποιημένης νεανικής κουλτούρας προβαίνουν ανενδοίαστα στην αποδοχή εμφυτεύσιμων τσιπ στα χέρια τους ως διαβατήριο εισόδου σε «εξέχοντα» νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως. Κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών οι προπαγανδιστές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχουν απομειώσει σταθερά την αποστροφή και την υποψία που αισθάνθηκε αρχικά το ευρύ κοινό προς τα εμφυτευμένα στο σώμα μικροτσίπ. Αρχικά, το τσιπ προωθήθηκε ως ένα αποτελεσματικό μέσο για τον εντοπισμό χαμένων κατοικιδίων ζώων και τον εντοπισμό παιδιών που χάθηκαν ή έχουν απαχθεί. Επειδή τα εμφυτεύματα μικροτσίπ ήσαν επιτυχή για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, η απόρριψη και οι εύλογοι φόβοι τους περιορίσθηκαν εκ μέρους πολλών ανθρώπων.

Στις δεκαετίες του 1950 και του ’60, διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες ένας μεγάλος αριθμός πειραμάτων τροποποιήσεως της  συμπεριφοράς, ενώ κατέστη  ευρέως  γνωστόν ότι εισάγονται ηλεκτρικά εμφυτεύματα εντός των εγκεφάλων ζώων και ανθρώπων. Αργότερον, όταν νέες τεχνικές επηρεασμού  των εγκεφαλικών λειτουργιών απέκτησαν προτεραιότητα στις στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες, διεξήχθησαν μυστικά πειράματα με ανθρώπους – «απρόθυμα» ινδικά χοιρίδια. όπως τρόφιμοι φυλακών, στρατιώτες, ψυχικά ασθενείς, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά και  ηλικιωμένοι, καθώς και κάθε ομάδα ανθρώπων που εθεωρούντο αναλώσιμοι.

Προ διετίας, σε μιαν αμφιλεγόμενη κατά την καθολική Εκκλησία κίνηση, ο πάπας Φραγκίσκος, υπεστήριξε ξεκάθαρα και ετάχθη υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip, καθώς και …«το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα». Κατά την διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας του (10 Ιουλίου 2014)  ο Ρωμαιοκαθολικός Ποντίφηξ, ομίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικώς με την τεχνολογία RFID, ενώ διεβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι «καμία πνευματική βλάβη» δεν ημπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID.

«Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά, και ημπορώ με βεβαιότητα να ειπώ ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά. Αν μη τι άλλο, αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο, ο οποίος τα παρεχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου», συνεπλήρωσε ο Πάπας. Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγοντας τους «να είναι ανοιχτόμυαλοι» σε αυτήν την εποχή όπου «λαμπρές και νέες τεχνολογικές πρόοδοι γίνονται καθημερινά». Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως στο άμεσο μέλλον θα καταστεί υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού.

Στο βιβλίο της Mary Stewart Relfe «Το νέο νομισματικό σύστημα : 666», (εκδόσεις Ministries Incorporation, 1982), η συγγραφεύς ξεκινά με ένα απόσπασμα από μια πηγή που περιγράφει μία πιθανή μεθοδολογία εφαρμογής ενός ενοποιημένου κόσμου, όπου υφίσταται ο απόλυτος έλεγχος μιας κοινωνίας από «επώνυμα ανθρώπινα βοοειδή» («branded human cattle») : «Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του» Αποκάλυψη του Ιωάννου 13:16,17

Όταν μια τέτοια κοινωνία θα έχει τα πράγματα και τους ανθρώπους, αριθμημένα και «σφραγισμένα», με μια πλήρως εφαρμοσμένη, θεσμοθετημένη καθολική διαδικασία,  το Μέγα Παράσιτο θα ημπορεί πάρα πολύ εύκολα να απαλλαγεί από κάθε αντιπολίτευση ή διαφωνία, ή από οποιοδήποτε ανεπιθύμητο πρόσωπο, με απαγόρευση –δέσμευση – στέρηση της κρυπτογραφημένης κάρτας του, με την απενεργοποίηση του «προσωπικού» μικροκυκλώματος του στόχου και συνακόλουθο «παρακράτηση μηδενισμού» του διαθεσίμου λογαριασμού του. Το άτομο, παγιδευμένο απολύτως, δεν θα έχει καμία πιθανότητα επιβίωσης.

Τέλος μια μικρή σχετική επισήμανση : H Αποκάλυψη λέει «χάραγμα» και όχι «εμφύτευμα», προφανώς κατι ωσαν τατουάζ… Ήδη η εταιρεία Νokia έχει εφεύρει την μαγνητική μελάνη με την οποία γίνεται τατουάζ το οποίο …….έχει όλες τις λειτουργίες του μικροτσίπ.

Αθανάσιος Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-to-chrhma-aneu-ajias-ston-kosmo-aneu-chrhmatos#ixzz5jjh3f9PC

Exit mobile version