Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτό είναι το Νο 1 πρόβλημα των υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Η τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθήνας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη έχει στην κυριολεξία τρομοκρατήσει το σύστημα.

Η βεβαιότητα ότι η “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” θα περάσει στον Β΄ γύρο των εκλογών και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την Δημαρχία είναι το Νο 1 πρόβλημα των υποψήφιων δημάρχων του “συνταγματικού τόξου”.

Τα “Νέα” σημειώνουν χαρακτηριστικά: “…Όλοι όσοι κάνουν προεκλογική καμπάνια για τη δημαρχία της Πρωτεύουσας συμφωνούν στην εκτίμηση πως το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι τα ποσοστά που θα μπορούσε να συγκεντρώσει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής“.

Στο ίδιο μήκος κύματος η εφημερίδα “Άποψη” τονίζει: “Εκτός από τις δημοσκοπήσεις των εταιρειών, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει “φωτιά”, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα στοιχεία που προκύπτουν για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές από τις εταιρείες στοιχημάτων. Μέσα από τις συμμετοχές και τις αποδόσεις που δίνονται, φαίνονται ξεκάθαρα τα φαβορί, δυο ακριβώς μήνες πριν οδηγηθούμε στις κάλπες. Ειδικά για τις δημοτικές και σε ό,τι αφορά την πρωτεύουσα ξεκάθαρο φαβορί για τον δήμο της Αθήνας οι στοιχηματικές δίνουν τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ στην δεύτερη θέση παρουσιάζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τον Νάσο Ηλιόπουλο τρίτο και τον Παύλο Γερουλάνο τέταρτο“.

Κυριακή κοντή γιορτή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/auto-einai-to-no-1-problhma-twn-upopshfiwn-dhmarchwn-ths-athhnas-ta-pososta#ixzz5jkFc4C63

Exit mobile version