Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Drag show για παιδιά μετά τα προγράμματα Σύριζα για τις… έμφυλες ταυτότητες στα σχολεία

Drag show για παιδιά μετά τα προγράμματα Σύριζα για τις… έμφυλες ταυτότητες στα σχολεία

Τέλος δεν έχει ο κατήφορος που βιώνει η Ελληνική Κοινωνία κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεως από την «πρώτη φορά αριστερά», με το «ηθικό πλεονέκτημα» και άλλα αυτά τα μεγαλόστομα και φαιδρά.

Όπως διαβάζουμε σε… προοδευτικό έντυπο, λοιπόν, ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό ένα drag show για παιδιά από 4 έως 8 χρονών. Εκεί τα παιδιά παρακολουθούν ένα ειδικά διαμορφωμένο drag show και ακολούθως τους γίνεται κατήχηση στις… έμφυλες ταυτότητες μέσα από… προοδευτικά παραμύθια και άλλα είδη νεοταξικών δηλητηρίων.

Το όλο ζήτημα των… έμφυλων ταυτοτήτων περνάει στην… ιδιωτική πρωτοβουλία με την ενθάρρυνση της κυβερνήσεως των ανθελλήνων. Ο ανθελληνισμός και η πολεμική ενάντια στους πυλώνες του Έθνους, την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια γίνονται και επισήμως μπίζνες και ας μην νιώσει κανείς έκπληξη: μόνο αυτού του είδους οι επιχειρήσεις θα γνωρίσουν «ανάπτυξη» στα χρόνια των γραικύλων, ροζ ή γαλάζιων.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Νεοταξίτες: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drag-show-gia-paidia-meta-ta-programmata-suriza-gia-tis-emfules-tautothtes#ixzz5jmXDlBu3

Exit mobile version