Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασύδοτο το κόκκινο παρακράτος: Διήμερο επεισοδίων με μολότοφ και τραυματισμούς αστυνομικών

Μολότοφ, τραυματίες αστυνομικοί και ένα πυρπολημένο αυτοκίνητο ήταν τα αποτελέσματα των επεισοδίων μεταξύ αναρχικών ομάδων και δυνάμεων των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι συμμορίες των αναρχικών γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να μετατρέψει την ρίψη μολότοφ σε πλημμέλημα έχουν αυξήσει τις ημέρες των επεισοδίων. Εκτός λοιπόν από τα καθιερωμένα επεισόδια του Σαββατόβραδου πλέον τείνουν να καθιερωθούν και αυτά της Παρασκευής!

Για μία ακόμη φορά η περιοχή των Εξαρχείων μετατράπηκε σε πεδίο μάχης το βράδυ της Παρασκευής, λόγω των νέων επεισοδίων που ξέσπασαν νωρίς το βράδυ και κράτησαν αρκετές ώρες.

Ομάδα αναρχικών πραγματοποίησε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ από τις 22:30 έως και την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και επί της Χαριλάου Τρικούπη. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο στην οδό Μπουμπουλίνας.

Το Σάββατο το βράδυ συμμορίες αναρχικών επιτέθηκαν ξανά σε αστυνομικούς με μολότοφ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μάλιστα, τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός.

Η οργανωμένη ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Κουντουριώτου, εκτοξεύοντας εναντίον των αστυνομικών βόμβες μολότοφ, από τις 01:20 έως τις 01:45, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στην οδό Τοσίτσα, αλλά και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asudoto-to-kokkino-parakratos-dihmero-epeisodiwn-me-molotof-kai-traumatismo#ixzz5jmZOvTMh

Exit mobile version