Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη περιοδεία Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Εύβοια – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας αποτελούμενο από τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα Χαράλαμπο Γιώτη τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό και Αθανάσιο Κωνσταντίνου και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Χριστόφορο Τσάγκα.

Μαζί με τους συναγωνιστές ήταν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Ευβοίας Παναγιώτης Κελεπούρης, Χρήστος Μπουρνιώτης, Χρήστος Κοτρώνης, Γιώργος Παπανικολάου, Χρήστος Μανώλης καθώς και οι συναγωνιστές Ευάγγελος Μπαρμπούρης, Γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας, και Χρήστος Μουλάς, υποψήφιος με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφθηκε το Μαντούδι, της Κεχριές, την Λίμνη Ευβοίας τις Ροβιές τον Πύργο την Ιστιαία και τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο.

Η υποδοχή η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ήταν εξαιρετική.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας μας άνοιξαν την καρδιά τους και μας ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την εγκατάλειψη της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αλλά και την κεντρική κρατική διοίκηση.

Ρεπορτάζ τοπικού μέσου:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fistiaianews%2Fvideos%2F669467996843255%2F&show_text=0&width=560

Περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-periodeia-chrushs-aughs-sthn-boreia-euboia-fwtoreportaz-binteo#ixzz5jr0ZBf1I

Exit mobile version