Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγρια μάχη σε καταυλισμό Ρομά στην Λαμία: Δύο οικογένειες συνεπλάκησαν με καλάσνικοφ για τα μάτια μιας γυναίκας!

Σκηνές χάους επικράτησαν στην Φθιώτιδα, καθώς ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στην κοινότητα της Ανθήλης έξω από τη Λαμία, όπου οι ριπές αυτομάτων όπλων AK-47 Kαλάσνικοφ ακούγονταν επί αρκετή ώρα.

Το πρώτο περιπολικό που προσέγγισε τον καταυλισμό στην Ανθήλη σταμάτησε, καθώς οι σφαίρες σφύριζαν δίπλα από τα κεφάλια των αστυνομικών, οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια και στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πληροφορίες αναφέρουν για τραυματισμό δύο ατόμων Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δυο οικογένειες ρομά συνεπλάκησαν μεταξύ τους για τα μάτια μιας γυναίκας. Τότε, κάποιοι έβγαλαν αυτόματα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν. Πρόσφατα οι κάτοικοι της Ανθήλης είχαν κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και είχαν ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αφού η κατάσταση με τους ρομά στο χωριό έχει ξεφύγει, αλλά ουδείς τους έδωσε σημασία.

Φυσικά, κανείς από τους ευρισκόμενους σε απόσταση άνεσης και ασφάλειας (δηλαδή, εκτός τόπου και χρόνου…) από την Ανθήλη «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές» δεν μπορεί και δεν πρόκειται να νιώσει την ανησυχία και την αγωνία των κατοίκων της περιοχής.

Απλώς, για μια ακόμη φορά, θα κουνήσουν με περιφρόνηση το δάχτυλό τους προς τους κατοίκους αυτούς, μιλώντας τους μόνο για τον «ρατσισμό» και την «προκατάληψη» που πρέπει να αφήσουν στην άκρη, αλλά όχι για τα προβλήματα που δημιουργούν με την συμπεριφορά τους κάποια μέλη της συγκεκριμένης «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας», χωρίς η αστυνομία ή η Εισαγγελία να τολμούν να επέμβουν, όπως απαιτούν οι περιστάσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-machh-me-ak-47-kalasnikof-sthn-lamia-se-kataulismo-roma-me-duo-trauma#ixzz5jrWEU4uV

Exit mobile version