Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας σε Ζάεφ: Μαζί λέμε όχι στους εθνικισμούς – Ο εναέριος χώρος των Σκοπίων θα φυλάσσεται από την Ελλάδα!

Τσίπρας σε Ζάεφ: Μαζί λέμε όχι στους εθνικισμούς - Ο εναέριος χώρος των Σκοπίων θα φυλάσσεται από την Ελλάδα!

Πέραν της εθνοπροδοσίας, της παραδόσεως των «κλειδιών» της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ο Τσίπρας ως γνήσιος (αν και φαιδρός και… μπούλης) συνεχιστής των κατσαπλιάδων του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ δεν θα μπορούσε να αναφερθεί και στον μόνο γνήσιο εχθρό της εθνοπροδοσίας, δηλαδή τους Εθνικιστές.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια των κοινών τους δηλώσεων με τον Ζάεφ, ο Τσίπρας είπε ότι από κοινού «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα νέο αφήγημα για τα Βαλκάνια, λέμε όχι στους εθνικισμούς».

Ο λόγος φυσικά για τον Ελληνικό Εθνικισμό μόνο, αφού πρώτον δεν υπάρχει σκοπιανικός εθνικισμός, αφού τα Σκόπια δεν είναι έθνος, αλλά πολυεθνικό μόρφωμα και δεύτερον επειδή ο σκοπιανικός επεκτατισμός εις βάρος της Ελλάδος πήρε ό,τι ακριβώς ήθελε από την Συμφωνία των Πρεσπών.

Για αντιληφθούμε το μέγεθος της εθνοπροδοσίας, δεν φτάνει το γεγονός ότι οι σκοπιανοί εποφθαλμιούν Ελληνικά εδάφη και την ελληνική ιστορία, με την επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια πήρανε πρώτον την φύλαξη του εθνικού εναέριου χώρου τους από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και δεύτερον την έξοδό τους προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ας μην απατάται κανείς: Ο πραγματικός εχθρός της Συμφωνίας των Πρεσπών και της κάθε εθνοπροδοσίας είναι μόνο η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-se-zaef-mazi-leme-ochi-stous-ethnikismous-o-enaerios-chwros-twn-sko#ixzz5jxWbhWij

Exit mobile version