Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέντε χρόνια μετά από την αποκάλυψη Μπαλτάκου – Ο Βούτσης ακόμα κρύβει στα συρτάρια την δίωξη κατά Σαμαρά!

Πέντε χρόνια περάσανε από την στιγμή που οι νεοδημοκράτες έπαιρναν τα υπογλώσσια το ένα μετά το άλλο, αφού είχε αποκαλυφθεί το βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως Σαμαρά ομολογούσε όχι μόνο την σκευωρία που είχαν στήσει, αλλά και τα κίνητρά τους, δηλαδή τα χαμένα ψηφαλάκια.

Επί των αποκαλύψεων Μπαλτάκου, οι νεοδημοκράτες παρίσταναν ότι «δεν τον ξέρουν» και ακολούθως προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μην δοθεί δημοσιότητα στο συγκεκριμένο, συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο αποδείκνυε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία μπανανία επιπέδου Ερντογάν.

Έκτοτε πολύ νερό κύλησε στο κοινοβουλευτικό «αυλάκι», η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε και ήρθε η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, όμως η υπόθεση της σκοτεινής σκευωρίας που έστησαν οι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου παρέα με επίορκους παραμένει αδιερεύνητη, με την ανοχή της κυβερνήσεως.

Πριν από περίπου δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου του 2017 ήρθε στην Βουλή μια δικογραφία που αφορά τις διαταγές που έδινε ο Σαμαράς σε ανώτατο δικαστικό, συγκεκριμένα στον «Παναθηναϊκάκια», για την προφυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αυτή η δικογραφία παραμένει στα συρτάρια και δεν έχει προωθηθεί στην Ολομέλεια για να αρθεί η ασυλία του Σαμαρά και να προχωρήσει η Δικαιοσύνη στην διερεύνηση της υποθέσεως.

Αυτό ως μία ακόμα απάντηση στα παπαγαλάκια της ΝΔ που λένε ότι «συνεργαζόμαστε με τον Σύριζα», αλλά και στα τρολ του Σύριζα που λένε ότι «συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ».

Η πραγματικότητα είναι ότι μεταξύ τους συνεργάζονται τόσο εναντίον της Χρυσής Αυγής, όσο και εναντίον του Ελληνικού Λαού!

Διαβάστε επίσης: 28 Σεπτεμβρίου 2013: Το χρονικό της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pente-chronia-apo-to-binteo-mpaltakou-o-boutshs-krubei-sta-surtaria-thn-diw#ixzz5jxWppwAF

Exit mobile version