Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν έχει πάτο η ανοησία του πολυπολιτισμού: Ο/η/το Τζέισον Αντιγόνη κατεβαίνει υποψήφιο με την Δούρου…

Δεν έχει πάτο η ανοησία του πολυπολιτισμού: Ο/η/το Τζέισον Αντιγόνη κατεβαίνει υποψήφιο με την Δούρου…

Μετά τον «διεμφυλικό» υποψήφιο στον συνδυασμό της Νοτοπούλου στην Θεσσαλονίκη και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που δηλώνει «παντρεμένος» με άλλον άνδρα, ήρθε τώρα η σειρά της Δούρου να κάνει την δική της ανάλογη κίνηση-άνοιγμα στην «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», η οποία ίσως να είναι και η πιο… εντυπωσιακή, καθώς υποψήφιος/α/ο στον συνδυασμό της θα είναι το ανθρώπινο πλάσμα που αυτοαποκαλείται ως ο/η/το «Τζέισον-Αντιγόνη», ή Ιάσονας Δούσης. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ενημερωτική ιστοσελίδα:

«Την 1η Νοεμβρίου 2017 το Τζέισον Αντιγόνη Dane έγινε γνωστό στα media καθώς εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο του Αμαρουσίου η υπόθεση διεκδίκησης της διαγραφής του φύλου του από τα επίσημα αρχεία του κράτους.

Το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου δέχθηκε να εισαγάγει το όνομα Αντιγόνη δίπλα στο ήδη δοσμένο του όνομα, το Ιάσων, ωστόσο δεν δέχθηκε το σκέλος του αιτήματός του που αφορούσε την πλήρη διαγραφή του καταχωρισμένου του φύλου από τα νομικά του έγγραφα.

Πάντως, για το δεύτερο όνομά του το Τζέισον Αντιγόνη υποστηρίζει ότι το έχει επιλέξει γιατί η Αντιγόνη είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον εξέφραζε».

Είναι, επομένως, απολύτως κατανοητό γιατί χρησιμοποιούμε τα «ο», «η», «το» δίπλα στην ονομασία του αυτοαποκαλούμενου Τζέισον Αντιγόνη Dane, καθώς δεν ξέρουμε σε ποιο φύλο ακριβώς πρέπει να καταταχθεί το άτομο αυτό. Μια εύλογη απορία στην περίπτωσή του είναι τι γίνεται με την ποσόστωση του 40%  για το αντίθετο φύλο, που υπάρχει ως απαραίτητη προϋπόθεση στα ψηφοδέλτια; Σε ποια κατηγορία φύλου εντάσσεται ο/η/το Τζέισον Αντιγόνη Dane; Αρσενικό, Θηλυκό; Ουδέτερο; Μη φύλο; Τελειώνουμε, έχοντας σχηματίσει την εντύπωση ότι η Δούρου έκανε, αναμφίβολα, την πιο «αντιομοφοβική» κίνηση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Το αποτέλεσμα θα το γευτεί το βράδυ της 26ης Μαΐου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-h-to-tzeison-antigonh-katebainei-upopshfios-me-thn-dourou#ixzz5jyZxhu6v

Exit mobile version