Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Οι μόνοι που υποδέχονται με χαμόγελα τον Τσίπρα και το τραγικό του επιτελείο είναι οι σύντροφοί του στα Σκόπια. Προτείνω μάλιστα να μείνει εκεί και να μην ξαναγυρίσει, μαζί με τους 120 επιχειρηματίες που πάνε για μπίζνες στα Σκόπια. Αυτό που παρακολουθούμε σήμερα είναι η επισφράγιση της προδοσίας της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Προσφέρουμε σαν χώρα ακόμη και αμυντική συνεργασία, την ίδια στιγμή που τα δικά μας αμυντικά προγράμματα είναι σε καθεστώς μνημονιακό. Εκεί που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία αιμοραγεί και δεν ξέρουμε αν τελικά μας συμφέρει ή όχι η θέση η δική μας στην Ευρωζώνη, προχωράμε με μνημόνιο συνεργασίας και ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενός καθαρά ανθελληνικού κράτους, αυτό των Σκοπίων! Ας έρθουν επιτέλους αυτές οι εκλογές, αυτοί είναι ικανοί να μην αφήσουν πέτρα από αυτον τον τόπο που να μην την ξεπουλήσουν!

Κώστας Β.

Twitter Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ στα Σκόπια

Ένας και ένας οι υποψήφιοι του Σύριζα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μιλάμε, τόση ταύτιση απόψεων και προσώπων πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε ζήσει από αριστερό κόμμα. Οι υποψήφιοι που κατεβάζουν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύει ο Σύριζα για την κοινωνία. Εντός εκτός και επί το… αυτό – ας μου επιτραπεί η έκφραση- δηλαδή σαν κάτι γενικό και αόριστο ίσα ίσα για να υπάρχουμε και να λέμε ότι κάνουμε κάτι με φανταχτερές στολές και αερολογίες! Ένα πράγμα μόνο με χαροποιεί, πως οι Έλληνες έχουν δει επιτέλους ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ότι η χώρα δεν πάει μπροστά με τον πολιτισμικό μαρξισμό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν στην καθημερινότητά μας και στην πολιτική.

Στέλιος Ν.

Ίδια η μοίρα των προδοτών: Μετά τον Μητσοτάκη κράξιμο και στον Κατρούγκαλο στην Αμερική για την προδοσία της Μακεδονίας! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Στον δικό του κόσμο ζει ο Τσίπρας. Ώρες ώρες πιστεύω ότι πίνει τίποτα περίεργα γι΄αυτό δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα! Είναι δυνατόν βρε υποκείμενο να λες πως η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό; Την στιγμή που δεν μπορείς να εμφανιστείς πουθενά στην Ελλάδα χωρίς συνοδεία των ΜΑΤ; Ποιος αμοιβαίος σεβασμός που κανένας εδώ στην Ελλάδα δεν σέβεται ούτε εσένα ούτε τον σύντροφό σου και από το πρωί μέχρι το βράδυ προδότη σε ανεβάζει, προδότη σε κατεβάζει!

Ηλιάνα Φ.

Χρυσή Αυγή: “Τσίπρας προδότης της Ελλάδος –  Εθνικός ήρωας των Σκοπιανών” ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-apriliou-2019#ixzz5jybRRgwd

Exit mobile version