Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Λεμοντζής στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή»

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και τον Γιώργο Ρεντετάκο μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, φιλόλογος-ειδικός παιδαγωγός, συγγραφέας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ώστε να καταστεί η Ελλάδα μεγάλη και πάλι σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, η Χρυσή Αυγή θέτει στο ευρωψηφοδέλτιό της Συναγωνιστές με πολυετή παρουσία και Αγώνα για τα εθνικά ιδεώδη και όχι παρουσίες lifestyle με σκοπό την άγρα ψήφων. Μάλιστα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για δίκαια της Πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού.

Στα εσωτερικά ζητήματα, ο Νικόλαος Λεμοντζής κατέδειξε ως μείζον πρόβλημα την υπογεννητικότητα, όπου ενώ λαθρομετανάστες λαμβάνουν συνεχώς επιδόματα, στις ελληνικές οικογένειες το παιδί αποτελεί τεκμήριο πολυτέλειας και υψηλής φορολογίας.

Στα εξωτερικά ζητήματα, είναι πλέον παραπάνω από εμφανής ο κίνδυνος διαμελισμού της Πατρίδας, με την τουρκική απειλή στα Αιγαίο και την Θράκη, την προδοσία της Μακεδονίας και την εγκατάλειψη των Ελλήνων σε Βόρειο Ήπειρο και Κύπρο.

Ο Συναγωνιστής ξεκαθάρισε ότι μόνον η Χρυσή Αυγή είναι ικανή να οδηγήσει και πάλι την Χώρα στην εθνική υπερηφάνεια, καθώς αποτελεί και το μόνο κόμμα που αντιμετώπισε διώξεις, τρομοκρατία, διακοπή κρατικής χρηματοδότησης και όχι μόνο άντεξε αλλά βγήκε ισχυρότερη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upopshfios-eurwbouleuths-ths-chrushs-aughs-nikos-lemontzhs-sthn-ekpomph-e#ixzz5k3owWrta

Exit mobile version