Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βλάκες» και «άκρως επικίνδυνους» χαρακτήρισε ο Βούτσης όσους αντιδρούν στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών…

«Βλάκες» και «άκρως επικίνδυνους» χαρακτήρισε ο Βούτσης όσους αντιδρούν στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών…

Και ο Νίκος Βούτσης προστέθηκε στον κατάλογο των συριζαίων που ένιωσαν την λαϊκή αποδοκιμασία για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς αποδοκιμάστηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, στην οποία ακούστηκε το «Θα πληρώσετε για την προδοσία των Πρεσπών» από γυναίκα που ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

«Μερικά συνθήματα και κυρίως η εμμονή, από ορισμένες πλευρές, να υποθάλπουν, εάν και ευθέως δεν ενθαρρύνουν, τις κραυγές περί προδοσίας, έναντι της πραγματικότητας, ίσα – ίσα, ότι μια εκκρεμότητα λύνεται με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα μας και για την περιοχή, αυτές οι κραυγές αν ήταν μόνον βλακεία θα έλεγα πως είναι ανίκητη και πως, εντάξει, κάποια στιγμή και αυτοί θα σκεφτούν πως δεν ήταν έτσι. Δεν είναι απλό όμως το πράγμα. Διότι είναι βαθύτατα διχαστικές αυτές οι κραυγές και άκρως επικίνδυνες» είπε χαρακτηριστικά ο Βούτσης.

Δεν φτάνει που αυτός και οι όμοιοί του ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς (με ό,τι δυσοίωνο βεβαίως συνεπάγεται αυτό για το μέλλον), αλλά με τις δηλώσεις του προσβάλλει βάναυσα και όλους τους Έλληνες που έχουν Εθνικό Φιλότιμο και μη δεχόμενοι την κατάπτυστη αυτή συμφωνία, φροντίζουν να αντιδρούν.

Με την έκφραση «αν ήταν μόνον βλακεία» είναι ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος της Βουλής(!) χαρακτηρίζει όχι μόνο ως βλάκες, αλλά και «άκρως επικίνδυνους» όσους δεν δέχονται την ταπεινωτική υπογραφή των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργατών τους σ’ αυτή την άθλια και απαράδεκτη συμφωνία! Αυτό είναι το (άθλιο) «ήθος της αριστεράς»…

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη γυναίκα που βρέθηκε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, έξω από το κτήριο βρέθηκαν πολίτες που διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών αποδοκιμάζοντας όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-ws-blakes-kai-akrws-epikindunous-charakthrise-o-boutshs-osous-antid#ixzz5k3ptuiTY

Exit mobile version