Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις από την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία – Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές δράσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» σε Νέα Ραιδεστό, Κατερίνη και Κιλκίς. Κλιμάκια Συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια με το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής», η οποία αποτελεί την αυτοδιοικητική παράταξη της Χρυσής Αυγής στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη Νέα Ραιδεστό, στο Τριάδι και στο κέντρο της Κατερίνης, οι πολίτες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τα κλιμάκια των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής και ενημερώθηκαν για τον αγώνα που διεξάγει το Κίνημά μας μέσω της Ελληνικής Αυγής ενόψει των  επικείμενων περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ταυτόχρονα στο Κιλκίς ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. Νικόλαος Χρυσομάλλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ήρθε σε επαφή με τοπικούς φορείς και με πολίτες και συζήτησε μαζί τους τόσο τις πολιτικές εξελίξεις όσο και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η θερμή υποδοχή των πολιτών και η ενθουσιώδης ανταπόκρισή τους στις ενημερωτικές δράσεις των Συναγωνιστών αποδεικνύουν το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που αρχίζει και παγιώνεται στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας για τον εθνικό αγώνα της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πολιτική σκηνή και της αυτοδιοικητικής της πτέρυγας, της «Ελληνικής Αυγής» στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikes-draseis-apo-thn-ellhnikh-augh-gia-thn-kentrikh-makedonia-fwtor#ixzz5k3q8YqZo

Exit mobile version