Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Υπάρχει Θεός! Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το ζήτημα της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης, αλλά όπως φαίνεται δεν του βγαίνει! Τον αναγκάζουν οι ξένοι κύκλοι που προσκυνάει να ομολογεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή θα τηρήσει την προδοσία των συριζαίων. Κλαίγονται τα “μπλε” στελέχη ότι εισπράττουν το μένος των πολιτών, ενώ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους. Μέγα ψέμα! Το παν έκανε η Χρυσή Αυγή που ήταν έξω στο δρόμο με τους απλούς πολίτες που ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν από τα ΜΑΤ των κομιτατζήδων. Το παν το έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος που έστειλε επιστολή σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι δεν αναγνωρίζει την συμφωνία και κάλεσε σε παραίτηση όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ώστε να πέσει η κυβέρνηση. Σε αυτές τις εκλογές θα είναι η πρώτη φορά που θα σας ψηφίσω και θα σας στηρίξω φανατικά. Τέλος η κοροϊδία της Νέας Δημοκρατίας στα εθνικά θέματα. Τους την χαρίσαμε με το τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά μέχρι εκεί.

Μιχάλης Γ.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» – Βίντεο

Πέρασαν 5 χρόνια από το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, ο οποίος ομολογεί εσχάτη προδοσία της τότε κυβέρνησης Σαμαρά και κατάλυση του Συντάγματος και ακόμα η δικογραφία είναι κλεισμένη στο συρτάρι. Αν ήταν τίποτα πιτσιρικάδες εθνικιστές που πέταξαν κανένα αυγό στους προδότες θα ήταν δεμένοι χειροπόδαρα και οι φάτσες τους θα έπαιζαν μέρα νύχτα στα τουρκοκανάλια. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην ξεφτιλισμένη “δημοκρατία” τους και μετά απορούν γιατί εμείς οι πολίτες στρεφόμαστε μαζικά στην Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ίσως το πιο δημοκρατικό κόμμα μέχρι στιγμής και το πιο ξεκάθαρο. Δεν λέει άλλα και κάνει άλλα όπως όλοι αυτοί οι κλεφταράδες που μας κυβερνούν. Το σύστημά τους που το έχουν φτιάξει στα μέτρα τους και μας λιώνει θα γκρεμιστεί. Στις επόμενες εκλογές αποχή σημαίνει συνενοχή. Πάρτε όλη θέση: Ή με τους πολίτες ή με τους κλέφτες τυράννους.

Ελίνα Ι.

Υποψήφιος του Ποταμιού υποτιτλίζει τα προεκλογικά του βίντεο σε τουρκικά και «μακεδονικά»!

Η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει και η αστυνομία είναι ανύπαρκτη. Χθες κακοποιοί έδεσαν και βασάνισαν οικογένεια στην Νέα Μάκρη, λαθρομετανάστες μαχαιρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, κρατούμενοι μαχαιρώνουν μπροστά στις κάμερες συγκρατούμενούς τους και το κράτος ανίκανο να ανταποκριθεί. Δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε μια κλειστή φυλακή πώς να μπορέσουν να προσφέρουν δημόσια ασφάλεια για τους πολίτες. Βλέπεις παντού κλούβες τον ΥΑΤ/ΥΜΕΤ και πουθενά γενική αστυνόμευση. Οι ομάδες Ζ και ΔΙ.ΑΣ αποδεκατισμένες. Η Άμεση Δράση (100) αστυνομεύει την νύχτα ολόκληρο λεκανοπέδιο με λιγότερους από δέκα σταθμούς! Να εισπράττουν τους φόρους των πολιτών όμως ξέρουν. Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ελπίζω ο κόσμος να ξυπνήσει σε αυτές τις εκλογές και να επιλέξει αυτό που πρέπει και όχι τι βολεύει το προσωπικό του συμφέρον. Η κοινωνία έχει διαλυθεί και είναι ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση. Όσοι δεν είναι αποστειρωμένοι σε ένα γραφείο και δουλεύουν στον δρόμο το ζουν αυτό καθημερινά. Ακούστε το ένστικτό σας και όχι τους πολιτικούς, η Ελλάδα πεθαίνει και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Κ. Ε.

Δυναμικές παρεμβάσεις του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης για την Παιδεία και την Μακεδονία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-apriliou-2019#ixzz5k6PqJ2Cv

Exit mobile version