Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Πιερία

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Δράμας πραγματοποίησε επιτυχημένη ενημερωτική δράση στο ακριτικό Κάτω Νευροκόπι.

 

Πέραν του γεγονότος ότι η υποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, δεν έλειψαν και φαινόμενα όπου μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής πλησίαζαν τους συναγωνιστές και τους ενημέρωναν για τα ιδιαίτερα προβλήματα, όπου αντιμετωπίζει η περιοχή τους.

Κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην Λαϊκή Αγορά της Προσοτσάνης Δράμας.

Κατά την διάρκεια της Δράσης οι συναγωνιστές μοίρασαν υλικό του κινήματος και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και με εργαζόμενους στην λαϊκή αγορά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική και το ενδιαφέρον για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έντονο.

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής Πιερίας στην τελετή μνήμης στο Λιτόχωρο για την έναρξη του τρίτου γύρου του συμμοριτοπόλεμου και τη σφαγή στο τμήμα Χωροφυλακής την 31 Μαρτίου 1946. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θεωρεί καθήκον την διαφύλαξη της εθνικής ιστορικής μνήμης αλλά και την απόδοση τιμών στους ήρωες που πολέμησαν τον εθνοκτόνο κομμουνισμό.

Τέτοιοι ήρωες ήταν τα αμούστακα παιδιά, χωροφύλακες και στρατιώτες που σφάχθηκαν και κάηκαν από μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις των κομμουνιστών, στο Λιτόχωρο στις 31 Μαρτίου 1946, λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξουν τότε οι εκλογικές κάλπες. Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκε στην τελετή και κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο των νεκρών.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Λιτόχωρο ήταν και ένα μήνυμα ότι ο αγώνας κατά των εχθρών του έθνους και τότε αλλά και τώρα με την κυβέρνηση Σύριζα, συνεχίζεται και ότι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μπορούν να νικήσουν την Αριστερά και τους προδότες της Ελλάδος.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn748#ixzz5k6QcdsZx

Exit mobile version