Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνει «αντιφασίστες» της ΚΕΕΡΦΑ στην Βουλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσλαμβάνει «αντιφασίστες» της ΚΕΕΡΦΑ στην Βουλή

Φαίνεται ο «αντιφασισμός» αποτελεί, συν τοις άλλοις, και «διαβατήριο» για τον διορισμό σε γραφείο, το οποίο έχει άμεση σχέση με τον πρωθυπουργό.

Ας δούμε το παρακάτω «βιογραφικό» για να μπούμε στο… όλο κλίμα: «Ονομάζομαι Κωνσταντίνα-Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά τη ΙΖ’ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια. Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’ το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη».

Αυτή είναι η αυτοπαρουσίαση της «αντιφασίστριας», της οποίας το όνομα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως λόγω του διορισμού της σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Το ότι ο «αντιφασισμός» οδηγεί και σε διορισμούς στο δημόσιο δεν μας εκπλήσσει.

Η συγκεκριμένη «αντιφασίστρια» δεν είναι η μόνη που… δικαιώνεται, παρά το νεαρό της ηλικίας της, με μια πρόσληψη στην Βουλή και μάλιστα σε γραφείο που έχει άμεση σχέση με τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού. Η απορία μας είναι άλλη. Η Ρούμπου αυτοπαρουσιάζεται ως μέλος της γνωστής για τον ανθελληνισμό της ΚΕΕΡΦΑ, του περιβόητου ελληνόφωνου συνεργάτη των πακιστανών Πέτρου Κωνσταντίνου.

Πώς διορίζεται «στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού», όταν (υποτίθεται ότι) ανήκει σε πολιτικό σχηματισμό εκτός ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως αυτός ο διορισμός αποτελεί μια έμμεση ομολογία των αγαστών σχέσεων συνεργασίας που έχει η (έστω και ολιγομελής) ΚΕΕΡΦΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται στην κυβέρνηση; Αν σκεφτούμε ότι μέχρι και η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή», ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζει τις «δραστηριότητες» της ΚΕΕΡΦΑ, ο συλλογισμός μας δεν στερείται βάσης. «Αντιφασισμός» και «αντιρατσισμός» με κυβερνητική υποστήριξη, που αν μη τι άλλο δείχνει και φανερώνει πολλά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-proslambanei-antifasistes-ths-keerfa-sthn-boulh#ixzz5k7VKV9HK

Exit mobile version