Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα πρόκληση-αίσχος από την κλίκα της ΠΟΣΠΕΡΤ: Ζητούν αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ΕΡΤ και στην προεκλογική περίοδο!

Νέα πρόκληση-αίσχος από την κλίκα της ΠΟΣΠΕΡΤ: Ζητούν αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ΕΡΤ και στην προεκλογική περίοδο!

Σε μια ακόμη κατάπτυστη-σταλινική μεθόδευση  αποκλεισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ΕΡΤ, την οποία συντηρούν από το υστέρημά τους ΚΑΙ οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της κατά σειρά ετών τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, προχωρά η κλίκα της ΠΟΣΠΕΡΤ. Στην «Αυγή», κάτω από τον τίτλο «Εκτός ΕΡΤ η Χρυσή Αυγή και στην προεκλογική περίοδο», διαβάζουμε τα εξής εξωφρενικά:

«Τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, αναφορικά με την υποχρέωση της ΕΡΤ να μεταδίδει εκδηλώσεις και δηλώσεις όλων των κομμάτων, μεταξύ αυτών και της Χρυσής Αυγής, “γεγονός που αυτόματα την μεταμορφώνει σε μέσο διάδοσης μιας ιδεολογίας που έχει ως πυρήνα τα ρατσιστικά και μισάνθρωπα προτάγματα του ναζισμού” ζητά με επιστολή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η παρέμβαση της ομοσπονδίας στον πρόεδρο της Βουλής, αλλά και στα κόμματα, πραγματοποιείται εν όψει των εκλογών, προκειμένου η ΕΡΤ να μην διαδίδει στο τηλεοπτικό κοινό –στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου και του δημοκρατικού της καθήκοντος- τα “ρατσιστικά, μισάνθρωπα προτάγματα της Χ.Α.”. Όπως σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, ο πρόεδρος της Βουλής καλείται να τοποθετηθεί δημόσια “και από τη θέση ευθύνης που σας δίνει το σύνταγμα σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις των τηλεοπτικών καλύψεων των κομμάτων κατά τις προεκλογικές περιόδους, μέσω της αρμόδιας διακομματικής επιτροπής της Βουλής”. Συμπληρώνει επίσης ότι ζητείται μια αντίστοιχη απόφαση για τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη με εκείνη που έλαβε ο ίδιος ο πρόεδρος, με την οποία ορθώς αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από την χρηματοδότηση των κομμάτων».

Η παρεούλα της ΠΟΣΠΕΡΤ, που αντιλαμβάνεται την ΕΡΤ, την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ως ιδιοκτησία της, αποθρασύνεται ολοένα και πιο πολύ. Ανεξαρτήτως «της δημόσιας τοποθέτησης» του Βούτση, η «πρόταση» της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι προκλητική, παράνομη, αντισυνταγματική και βεβαίως ανέντιμη και θρασύδειλη. Ως εκ τούτου, οι σταλινικά σκεπτόμενοι αυτοί τύποι «θα πνιγούν» μέσα στις «ακαθαρσίες» των απαράδεκτων πράξεων φίμωσης ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Κινήματος και των συνεχώς αυξανόμενων υποστηρικτών του. Η αντιδεοντολογική λογοκρισία των νοσταλγών του Στάλιν δεν θα περάσει!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhsh-aischos-apo-thn-klika-ths-pospert.-zhtoun-apokleismo-ths-chrus#ixzz5k7WtP6Z4

Exit mobile version