Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμέσως μετά τον Τσίπρα ήχησαν παιάνες για τον τούρκο υπουργό αμύνης στα Σκόπια

 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στα Σκόπια, ο Τσίπρας είχε μαζί του τον κολαούζο του Καμμένου, τον Αποστολάκη, προκειμένου να υπογραφεί η στρατιωτική συνεργασία με τα Σκόπια. Τι «συνεργασία», δηλαδή, αφού με βάση την συμφωνία που υπογράφηκε, η Ελλάδα θα φυλάει με το αζημίωτο τον εναέριο χώρο των Σκοπίων.

Την ακριβώς επόμενη μέρα, όμως, από τον Τσίπρα στα Σκόπια μετέβη και κάποιος άλλος για μία συνάντηση με πιο ουσιαστικό περιεχόμενο. Ο λόγος για τον Χουλούσι Ακάρ, υπουργό αμύνης της τουρκίας και σκληρό ανθέλληνα, ο οποίος βρέθηκε στα Σκόπια και συναντήθηκε με την ομόλογό του, τον Ζάεφ και τον σκοπιανό πρόεδρο.

Επισήμως, ο Ακάρ απλώς ζήτησε μια καλύτερη συνεργασία στο θέμα των γκιουλενιστών, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η στρατιωτική συνεργασία Σκοπίων – Άγκυρας είναι παλαιότερη και πολύ πιο ουσιαστικότερη από την όποια υποτελή συμφωνία υπέγραψε ο Αποστολάκης.

Δεν είναι καθόλου κρυφή, άλλωστε, η στρατιωτική συνεργασία της Άγκυρας με τα Σκόπια, αλλά και οι κοινές ανθελληνικές επιδιώξεις τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amesws-meta-ton-tsipra-paianes-gia-ton-tourko-upourgo-amunhs-sta-skopia#ixzz5k8OrV5jU

Exit mobile version