Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Νέα δημοσκόπηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των νταβατζήδων

Μία κυριολεκτικά μαϊμού δημοσκόπηση παρουσιάστηκε πριν λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την διευθυντή της Mrb, Δημήτρη Μαύρο.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα γράψαμε το Σάββατο για το βρώμικο παιχνίδι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, η εν λόγω… έρευνα τραβάει με χέρια και πόδια το καταρρέον Πασόκ για να ανέβει.

Έτσι με αλχημείες και αντιεπιστημονικές μεθόδους το Πασόκ εμφανίζεται να προσεγγίζει και να ξεπερνάει (!) την Χρυσή Αυγή, αλλά πάντα με διαφορές της τάξης του 0,2% και 0,3% για να μην ξεφτιλιστούν εντελώς το βράδυ των εκλογών.

Επίσης, στην εν λόγω δημοσκόπηση είδαμε και το απίστευτο να γίνεται ανακατανομή της αδιευκρίνιστης ψήφου σε κόμματα, τα οποία δεν έχουν ξανακατέβει σε ευρωεκλογές ή εθνικές εκλογές!

Τα τεχνάσματά τους όμως χάριν εντυπωσιασμού είναι πολύ φτηνά και καταδικασμένα να αποτύχουν.

Αφού το Πασόκ έχει πάρει τα πάνω του, γιατί όλες οι στοιχηματικές εταιρείες το δείχνουν να απέχει με μεγάλη διαφορά από την Χρυσή Αυγή;

Γιατί για παράδειγμα στην Novibet το ποσοστό της Χρυσής Αυγής παίζεται στο 9,5% και του Πασόκ στο 7%;

Γιατί τέλος, ενώ πριν 1 χρόνο έδιναν οι στοιχηματικές εταιρείες δικαίωμα στους παίκτες να ποντάρουν ποιο θα έρθει τρίτο κόμμα, τώρα το εν λόγω στοίχημα το έχουν πλήρως αποσύρει;

Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι η κραταιά τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας με ανεβασμένα ποσοστά και όσα ψέμματα και αν λένε, αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ πολύ καλά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-epibebaiwsh-ths-chrushs-aughs-nea-dhmoskophsh-kommenh-kai-rammenh-st#ixzz5k9l6HbMq

Exit mobile version