Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καρφώνει τον Μητσοτάκη: Βουλευτές της ΝΔ μας ζητούσαν να ψηφίσουμε τις Πρέσπες – Ηχητικό

YouTube Poster

Ένα χοντρό καρφί στο παραμύθι του “μακεδονομάχου” Μητσοτάκη ότι δήθεν η ΝΔ αγωνίστηκε ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών έβαλε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του ανύπαρκτου Ποταμιού, το μόρφωμα του οποίου εξαϋλώθηκε λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, αποκάλυψε πως Βουλευτές της ΝΔ τον παρακαλούσαν να ψηφίσει την προδοτική συμφωνία, για να μην έχουν αυτοί στα χέρια τους την “καυτή πατάτα”.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική του συνέντευξή δήλωσε:

Δημοσιογράφος: Λέω μας είχε πει κ Θεοδωράκη ο κ Μαυρωτάς εδώ στην εκπομπή, ο αντιπρόεδρός σας, ότι κάποιοι από την Νέα Δημοκρατία λέγαν «βάστα Ποτάμι για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών». Είναι αλήθεια;
Θεοδωράκης: Μα έτσι ακριβώς, επειδή δεν θέλουν να κάνουν τώρα…

Δ: Μα είναι αλήθεια;

Θ: Προφανώς είναι αλήθεια. Προφανώς υπήρχανε…Τώρα δεν είναι της στιγμής γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει να είμαι διχαστικός, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν τώρα στις πλατείες και λένε «μα τι είναι τώρα αυτό που έγινε με την Μακεδονία» και «ποιοι το κάναν; Ποιοι κακοί το κάναν;», οι ίδιοι άνθρωποι μας έλεγαν «μην τυχόν και πάτε πίσω, μην τυχόν και δεν το κάνετε και πάρουμε εμείς την καυτή πατάτα». Αυτή ήταν η συμπεριφορά τους. Θα τους κρίνει η ιστορία, γιατί νομίζω ο λαός έχει αρχίσει να βγάζει τα συμπεράσματά του.”

Εδώ θα συμφωνήσουμε με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Λαός έχει βγάλει για τα καλά τα συμπεράσματά του, γι΄ αυτό και ο Μητσοτάκης αποδοκιμάστηκε από τους Μακεδόνες για την υποκριτική του στάση στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/st.-theodwrakhs-mas-zhtouse-h-nd-na-pshfisoume-tis-prespes-hchhtiko#ixzz5k9lMGPwI

Exit mobile version