Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΡΤ είναι ικανή μόνο για να φιμώνει την Χρυσή Αυγή

Η ΕΡΤ είναι ικανή μόνο για να φιμώνει την Χρυσή Αυγή

Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης ευτελίζει την ΣΥΡΙΖ… ΕΡΤ για την ανικανότητα και την συστηματική φίμωση της Χρυσής Αυγής.

“Έπεσαν έξω μόνο δύο μέρες. ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Ανακοινώσεις των μεν κατά των δε, μπουνίδι στους διαδρόμους και μάλλον δεν είναι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αλλά αυτά είναι εσωτερικά, που ρυθμίζονται φιλικότατα με μηνύσεις, αγωγές κ.λπ. Το θέμα είναι ότι ούτε οι ίδιοι βλέπουν ΕΡΤ.

Διότι δεν μπορεί το περασμένο Σάββατο όλη μέρα η δημόσια τηλεόραση, όπως αυτάρεσκα αυτοαποκαλείται, να προβάλλει στο πρόγραμμά της ότι στις 19.00 θα «δείξει» τον αγώνα Απόλλωνα Σμύρνης – Παναθηναϊκού, ο οποίος θα γινόταν τη… Δευτέρα, και ουδείς το είδε.

Θα μου πείτε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ όλα γίνονται. Το τρελό είναι ότι το Σάββατο, ενώ μετέδιδε το Λαμία – Πανιώνιος, από κάτω επέμενε ότι βλέπαμε το Απόλλων – ΠΑΟ! Τελικά μόνο όταν κάνει στάση εργασίας για να φιμώνει τη Χρυσή Αυγή τα κάνει σωστά και προπαντός… γρήγορα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ert-einai-ikanh-mono-gia-na-fimwnei-thn-chrush-augh#ixzz5kDX3iAfN

Exit mobile version