Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοβαρά επεισόδια από λαθρομετανάστες στα Διαβατά – Ένας αστυνομικός τραυματίας BINTEO

Σοβαρά επεισόδια από λαθρομετανάστες στα Διαβατά - Ένας αστυνομικός τραυματίας BINTEO

Σκηνές ντροπής για την Χώρα μας, που δείχνουν το πού έχει οδηγήσει η ανεύθυνη διαχείριση της λαθρομετανάστευσης από τις εκάστοτε «ελληνικές» κυβερνήσεις, διαδραματίστηκαν στα Διαβατά.

Συγκεκριμένα, με κάλεσμα μέσω… διαδικτύου και κάτω από την μύτη των Αρχών, περισσότεροι από 500 λαθρομετανάστες ξαφνικά χθες το απόγευμα απέναντι από το Κέντρο Φιλοξενίας των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Έφτασαν με τρένο, λεωφορεία, ακόμη και με μισθωμένα ταξί από διάφορα Κέντρα Φιλοξενίας της Χώρας. Έστησαν σκηνές απέναντι από το Κέντρο Φιλοξενίας, μέχρι να ξεκινήσει το καραβάνι για τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα!

Ολόκληρες οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά ξάπλωναν στα χωράφια απέναντι από το Κέντρο, φέρνοντας στην μνήμη εικόνες από την τραγική κατάσταση της Ειδομένης. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρμόδιοι του Κέντρου, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, Ομάδα «προσφύγων» προσπάθησε να διασχίσει την Συμμαχική Οδό, προκειμένου να υποδεχθεί άλλους «πρόσφυγες» που κατέφθαναν στην δομή.

Εκεί συνάντησαν τον φραγμό των αστυνομιών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια. Οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες προς τους αστυνομικούς προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούσαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων, εκ των οποίων ένας Κούρδος από το Ιράκ, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Δεν χρειάζεται να προστεθεί κάτι παραπάνω για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί η Χώρα μας εξαιτίας της απαράδεκτης πολιτικής που ακολουθείται (και) στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sobara-epeisodia-apo-lathrometanastes-sta-diabata-enas-astunomikos-traumati#ixzz5kDZQIj2Q

Exit mobile version