Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κύρτσος: «Ανησυχώ για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα»

Κύρτσος: «Ανησυχώ για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα»

Τις πικρές γι’ αυτήν αλήθειες που προσπαθεί να κρύψει η ηγεσία της ΝΔ φανέρωσε άθελά του (;) ο ευρωβουλευτής της Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο news247 αναφέρθηκε σε δύο πράγματα, τα οποία για ευνόητους λόγους θέλει «να θάψει» ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του.

Όχι μόνο κατέβασε τον εκλογικό πήχη της ΝΔ στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου «στο 28-29%», αλλά, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά «δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ευχόμενος, πάντως, να την περάσουν ΚΙΝ.ΑΛΛ. και ΚΚΕ».

Επειδή, όμως, η πολιτική δεν βασίζεται στις «ευχές», αλλά στο τι πραγματικά συμβαίνει και επηρεάζει την κοινωνική και εκλογική συμπεριφορά των πολιτών, ας είναι σίγουρος και ο Κύρτσος και οι υπόλοιποι στην ΝΔ ότι η ανησυχία τους θα γίνει πραγματικότητα στις 26 Μαΐου, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να είναι ο Μεγάλος Νικητής των εκλογών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kurtsos-anhsuchw-gia-ta-upshla-pososta-ths-chrushs-aughs-eidika-sthn-boreia#ixzz5kEEzZDvh

Exit mobile version