Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπλέχτηκαν οι προπαγάνδες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το ποιος συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή…

Μπλέχτηκαν οι προπαγάνδες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το ποιος συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή...

Στο ίδιο έργο γίναμε ακόμα μία φορά θεατές αναφορικά με την καθεστωτική προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το ποιος συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή.

Οι εθνομηδενιστές κυβερνώντες αναμασούν την καραμέλα για συνεργασία (!) Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, ξεχνώντας προφανώς την σκευωρία από την συμμορία Σαμαρά, τις διώξεις, τις παράνομες προφυλακίσεις και το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή έριξε την Χούντα Σαμαρά.

Από την άλλη τα παπαγαλάκια της πατριδοκάπηλης νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς κάνουν λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση του ΣΥΡΙΖΑ (!) προς την Χρυσή Αυγή με πρόσχημα την Δίκη που τραβάει σε μάκρος, ξεχνώντας πως αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για το στήσιμο του σαθρού κατηγορητηρίου, για την αντισυνταγματική φίμωση και τους αποκλεισμούς, αλλά και τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το παρακράτος της αριστεράς.

Επιπλέον, ξεχνούν σκοπίμως και οι δυο τους πως χέρι – χέρι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο, την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα, τους νόμους για τους λαθρομετανάστες, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, ενώ κατά την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών οι Συριζαίοι χειροκροτούσαν τον Δένδια που απέρριπτε την ένταση της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την ΝΔ. Είναι μόνο με τον Ελληνικό Λαό και Αγωνίζεται για τα Εθνικά συμφέροντα και μόνο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/propaganda-suriza-kai-nd#ixzz5kFyEzpDT

Exit mobile version