Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Γελάει ο κάθε πικραμένος με τις δημοσκοπήσεις που δίνουν τρίτο κόμμα το… Κινάλ. Να μην σας στενοχωρήσουμε, αλλά η μόνη περίπτωση να βρεθεί τρίτο το παλαιό ΠΑΣΟΚ το κλεπτοκρατικό είναι μόνο εάν η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη. Απορείς πραγματικά ποιος «εξέχων» νους τις κάνει αυτές τις δημοσκοπήσεις και για την ακρίβεια πού τηλεφωνεί για να λάβει τα επιθυμητά και καλοπληρωμένα αποτελέσματα της «έρευνας». Το κλεφτοΠασόκ δεν βγαίνει τρίτο ούτε στα κεντρικά του γραφεία, όχι σε πανελλήνια κλίμακα. Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και αντί για κωμωδίες ανοίγει και διαβάζει τις δημοσκοπήσεις σας!

Κωνσταντίνος Α.

Θερμή υποδοχή των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ι. Λαγού και Αθ. Κωνσταντίνου σε Ξάνθη και Πομακοχώρια

Ούτε μπροστά στην αστυνομία ούτε πουθενά δεν σταματούν οι λαθρομετανάστες. Και γιατί να σταματήσουν άλλωστε, εφόσον ακόμη και όταν τολμήσεις να υπερασπιστείς την δική σου σωματική ακεραιότητα, θα ακούσεις έναν οχετό από διάφορες αντιρατσιστικές οργανώσεις που λίγο ή πολύ μας λένε ότι για να μην είσαι ρατσιστής, θα πρέπει να αφήνεις τον… κατατρεγμένο να σε κλέψει, να σε βιάσει, να σε μαχαιρώσει, να σου πετάξει πέτρες και τέλος πάντων να σε μεταχειριστεί όπως του γουστάρει. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Σοφία Β.

Κύρτσος: «Ανησυχώ για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα»

Διαβάζω πως ο Καμμένος ψάχνει με αγγελία υποψήφιους για το απόκομμα του. Αντί να ψάχνει με αγγελία υποψήφιους, του συνιστώ να βάλει μια αγγελία πένθους για το κόμμα του σε οποιαδήποτε εφημερίδα, γιατί από τους Έλληνες πατριώτες δεν θα δει ούτε άκυρη ψήφο, όχι να κατέβουν μαζί του στις εκλογές. Συνετέλεσε με την στάση του στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και αυτό ως Έλληνες οφείλουμε να μην το ξεχάσουμε ποτέ. Όπως να μην ξεχάσουμε και όλους αυτούς που πανηγύριζαν για αυτήν την προδοσία της Μακεδονίας, είτε κρυφά είτε φανερά. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι άξια και αυτό το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια γιατί πρώτα βάζει την Πατρίδα μας πάνω από όλα και όλους, με οποιοδήποτε κόστος.

Στέλιος Κ.

Η ΕΡΤ είναι ικανή μόνο για να φιμώνει την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-apriliou-2019#ixzz5kJhzLu1o

Exit mobile version