Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ ζητάει και τα ρέστα για τα υπέρογκα χρέη του

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ ζητάει και τα ρέστα για τα υπέρογκα χρέη του

Για μια ακόμη φορά, το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, φρόντισε να δείξει τον αδηφάγο χαρακτήρα του, καθώς πήρε θέση για τα (υπέρογκα) χρέη του στις τράπεζες. Μάλιστα, το έκανε με τόσο θράσος ώστε να συγκρίνει τα θαλασσοδάνειά του με τα λεφτά που δόθηκαν στην ανακεφαλοποίηση των τραπεζών, σαν να λέει «καλώς τα φάγαμε από τις τράπεζες»!

Αντί να απολογηθεί το κόμμα, που τόσο το ίδιο όσο και τα στελέχη του έκαναν «πάρτι» με μίζες και… χορηγίες εκατοντάδων εκατομμυρίων (όπως ομολόγησε πρόσφατα ο Τσουκάτος) και να παραδεχτεί ότι μεταξύ άλλων τα έτρωγε σε φιέστες και καμπάνιες, επιτίθεται στους πάντες.

Μην έχοντας ίχνος Φιλοτίμου, το κλεφτοΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «το κράτος αφαιρεί από τα κόμματα τα χρήματα που δικαιούνται», κατηγορώντας το ότι εκείνο έκλεισε την στρόφιγγα και τα έκανε αναξιόπιστα στις τράπεζες.

Το νέο… ΠΑΣΟΚ ζητά να τους αντιμετωπίσουν οι τράπεζες όπως τους πολίτες με τα «κόκκινα» δάνεια και φτάνει να μιλήσει για ληστρικά επιτόκια, έχοντάς τα νομοθετήσει ως κυβέρνηση!

Αυτοί οι άθλιοι και ανήθικοι τύποι του ΠΑΣΟΚ αντί να το βουλώσουν ζητούν και τα ρέστα. Η ελεεινή στάση τους θα εκτιμηθεί δεόντως από τον Ελληνικό Λαό στις επόμενες εκλογές όταν και θα τους βυθίσει ακόμη περισσότερο στα τάρταρα της ηθικής και πολιτικής ανυποληψίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kleftopasok-zhtaei-kai-ta-resta-gia-ta-uperogka-chreh-tou#ixzz5kJinb0vi

Exit mobile version