Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στις νέες ανοησίες Παπαχρήστου για την μακρόσυρτη δίκη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στις νέες ανοησίες Παπαχρήστου για την μακρόσυρτη δίκη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθεστωτικός δημοσιογράφος των “Νέων”, Γιώργος Παπαχρήστου “ξαναχτύπησε” μέσα από την σημερινή του στήλη, γράφοντας νέες ανοησίες για την Δίκη της Χρυσής Αυγής και το γεγονός ότι συνεχίζεται εδώ και 5 χρόνια.

Μετά το σταλινικό του παραλήρημα, με το οποίο ζητούσε καταδίκες δίχως καν υπεράσπιση, επανήλθε με τα γνωστά σενάρια αναφορικά με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της ακροαματικής διαδικασίας γράφοντας:

Συνεχίζεται με ρυθμούς που κάνουν μια χελώνα να μοιάζει με… Γιουσέιν Μπολτ η δίκη της Χρυσής Αυγής, της οποίας ο τρόπος που εξελίσσεται έχει καταντήσει το πιο σύντομο (δικαστικό) ανέκδοτο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί και ένας πρωτοετής φοιτητής αντιλαμβάνεται, χωρίς καμιά προσπάθεια, ότι εδώ κάτι γίνεται, κάτι συμβαίνει, κάτι τρέχει… Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάποιος δεν θέλει να τελειώσει η δίκη. Για την ακρίβεια θέλει να σέρνεται η δίκη τουλάχιστον ως τις εκλογές, για να μπορεί να επισείει τον μπαμπούλα του ναζισμού στο εκλογικό σώμα – ότι τάχα μου έρχονται όπου να ΄ναι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, οπότε ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να γλιτώσετε. Είναι ντροπή για την Δικαιοσύνη να συμβαίνει αυτό και δεν θα πάψω να το υπογραμμίζω…

Στις προπαγανδιστικές του ανοησίες δεν θα απαντήσουμε εμείς. Του έχει απαντήσει πρόσφατα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το παραδικαστικό της ΝΔ που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής φταίει και για την καθυστέρηση της Δίκης. Και αν δεν τον έχει ακούσει, ας ανοίξει τα μάτια του και να ξεβουλώσει τα αυτιά του και θα λάβει τις αρμόζουσες απαντήσεις.

“Για αυτό δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά ο εισαγγελέας που πακετάρει όλες τις δίκες σε ένα. Για να στείλει με τα αυτοκίνητα με τις κλούβες για να δείχνουμε στον κόσμο και σε κάποιους στο εξωτερικό. Από εισαγγελέα έγινε. Πήρε εντολή από κυβέρνηση και υπάκουσε στις εντολές του τότε υπουργού. Και έστειλε εκείνα τα περιβόητα αυτοκίνητα για να βλέπουμε στις τηλεοράσεις, λες και βλέπαμε καμιά αμερικάνικη ταινία! Για να το βλέπουνε κάποιες πρεσβείες του εξωτερικού”.

Στην συνέχεια γίνεται ακόμα πιο αποκαλυπτικός για τον ρόλο της συμμορίας Σαμαρά στην σκευωρία, αλλά και για την ταυτότητα των σκευωρών: “Όποιος ένωσε αυτές τις δίκες και έχει όνομα και επώνυμο, υπουργός και εισαγγελέας και τον ξέρουμε! Και έχει βγει και το παίζει κήνσορας ο εισαγγελέας αυτός… Είναι υποβολιμαίοι εκείνοι που ενώσαν τις δίκες σε μία. Εκείνος!”

Όσο για το ποιας ομάδας οπαδός είναι ο εν λόγω εισαγγελέας (παναθηναϊκάκιας) ειπώθηκε σχετικά: “Ξέρετε πολύ καλά. Αν ανατρέξουμε, άμα δει ποιος ήταν υπουργός όταν ασκήθηκαν οι διώξεις και ποιος ήταν εισαγγελέας που σήμερα τάχα μου τον κυνηγάει η κυβέρνηση. Να μας πει αυτός ο εισαγγελέας, γιατί πακετάρισε όλες τις υποθέσεις μαζί. Και δεν έχει βγει ποτέ να τον ακούσω…”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-stis-nees-anohsies-papachrhstou-gia-thn-makrosurth-dikh-ths-chrush#ixzz5kLVGpJnC

Exit mobile version