Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι τρέμουν αυτοί που προτείνουν κοινό ψηφοδέλτιο Γερουλάνου και Ηλιόπουλου στην Αθήνα;

 

Την ώρα που όλο το μιντιακό σύστημα, συνεπικουρούμενο από ψευτοδημοσκόπους και κόμματα, δίνει την ύστατη μάχη των εντυπώσεων για δήθεν κάμψη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αυξάνονται οι τρομοκρατημένες φωνές που προειδοποιούν για επικείμενο θρίαμβο των Εθνικιστών στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι πρώην υπουργοί Παντελής Οικονόμου και Γιάννης Πανούσης με κοινή τους δήλωση προτρέπουν: “Οι συνδυασμοί του Παύλου Γερουλάνου και του Νάσου Ηλιόπουλου πρέπει να βρουν τρόπους συνεννόησης, συναίνεσης, τελικά, κοινής καθόδου. Να διαμορφώσουν έναν αξιόπιστο συνδυασμό, έτοιμο και με το παραπάνω να ανταποκριθεί σε όποιες ευθύνες του αναθέσουν οι Αθηναίοι με την ψήφο τους…Αυτή είναι η δυνατή απάντηση που είναι ανάγκη να δώσουμε στην καθυστέρηση και την βαρβαρότητα“.

Αφού πάνε τόσο… καλά οι συνδυασμοί του Γερουλάνου και του Ηλιόπουλου, γιατί οι δυο πρώην υπουργοί τους παρακαλάνε να κατέβουν μαζί; Γιατί είναι πασιφανές και αυτό το γνωρίζουν όλοι πως και οι δυο τους υπολείπονται κατά πολύ από την υποψηφιότητα της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”, αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης θα περάσει αέρα στον Β΄ γύρο.

Τέλος, να ξέρουν πως και μαζί να κατέβουν ή ακόμα και αν βρουν κανά δυο αποκόμματα και συνενωθούν σε συνασπισμό αποτυχίας, πάλι θα δουν την πλάτη της Χρυσής Αυγής, καθώς οι κάτοικοι της Αθήνας είναι αποφασισμένοι να καθαρίσει η πόλη μια και καλή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-kateboun-apo-koinou-geroulanos-kai-hliopoulos#ixzz5kLq1qMsW

Exit mobile version