Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο καθεστώς από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Ακατάσχετες ύβρεις Τσίπρα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από το Γαλάτσι

«Πλατιά απεύθυνση» έκανε χθες το βράδυ ο Τσίπρας από το Γαλάτσι, πλαισιωμένος από τα πιο σάπια κομμάτια του παλιού πασοκισμού, που κατέστρεψε την Ελλάδα, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο Σύριζα πέραν από προπύργιο ανθελληνισμού είναι πιο «παλιό» και από το «παλιό». Εκεί ήταν ο Τζουμάκας, ο Ραγκούσης, η Ρεπούση, ο Μπίστης και άλλοι πολλοί που ο Ελληνικός Λαός θα ήθελε να ξεχάσει.

Από αυτό το πάρτι του ανθελληνισμού και της αποθέωσης της μίζας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η πολεμική διάθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, του μόνου πολιτικού φορέα που πρεσβεύει την Κάθαρση και την απελευθέρωση της χώρας μας από τα πολλαπλά δεσμά που της έχουν φορέσει.

Την επίθεση πραγματοποίησε ο ίδιος ο Τσίπρας στην ομιλία του, λέγοντας: “Είμαστε εδώ για να υψώσουμε τοίχο στη Χρυσή Αυγή και στις φασιστικές συμμορίες που σπέρνουν το τρόμο στους αδύναμους. Στην Ελλάδα των χιλιάδων νεκρών ηρώων, θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, ναζιστικό κόμμα δεν έχει θέση. Η Χρυσή Αυγή θα ξαναγυρίσει εκεί που της αξίζει, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!”.

Προφανώς, ο Τσίπρας πριν από την ομιλία του θα είδε τα πραγματικά στοιχεία κάποιας δημοσκόπησης και θα ανέβηκε στο βήμα στα πρόθυρα εγκεφαλικού επεισοδίου, εξού και το γεγονός ότι έχασε την ψυχραιμία του και προέβη σε τέτοιες ύβρεις. Τον καταλαβαίνουμε· δεν είναι και λίγο να βλέπεις την καταστροφή του κόμματός σου, ενώ παράλληλα η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία σε ολόκληρη την επικράτεια.

Στην αποστροφή Τσίπρα περί Χρυσής Αυγής δύο είναι τα σημεία στα οποία αξίζει να σταθεί κανείς:

Α) Ο μόνος που σπέρνει τον τρόμο στους αδύναμους αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι η συμμορία του Τσίπρα, αυτοί που ξεπουλάνε τον τόπο τόσο στα Εθνικά Θέματα, όσο και στην οικονομία.

Β) Σχετικά με τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, ο ίδιος ο Τσίπρας βούτηξε μέσα για να βρει τις στελεχάρες που παρουσίασε στο Γαλάτσι. Εκεί από όπου ανέσυρε τον Τζουμάκα και τον Ραγκούση εν τέλει θα βρεθεί ο Τσίπρας και η ανθελληνική κουστωδία του, όση «πλατιά απεύθυνση» και αν κάνει προς τον βόθρο του παλιού κλεπτοκρατικού ΠαΣοΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-kathestws-apo-thn-anodo-ths-chrushs-aughs-akataschetes-ubreis-t#ixzz5kPBM12ZJ

Exit mobile version