Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχίζει η αναθεώρηση των βιβλίων της Ιστορίας: Ετοιμάζεται η «έξωση» του Μακεδονικού Αγώνα προς χάριν των Σκοπίων

Αρχίζει η αναθεώρηση των βιβλίων της Ιστορίας: Ετοιμάζεται η «έξωση» του Μακεδονικού Αγώνα προς χάριν των Σκοπίων

Ξεκινάει εντός των επομένων ημερών η δράση της διμερούς επιτροπής για την αναθεώρηση των βιβλίων ιστορίας της Ελλάδας και των Σκοπίων στην «γραμμή» της «απαλοιφής του αλυτρωτισμού».

Όπως αναφέρεται σχετικά, στις 12 και τις 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ελληνικής και της σκοπιανικής αντιπροσωπείας σχετικά με το ζήτημα αυτό και σιγά σιγά θα αρχίσουν να υπάρχουν αποφάσεις σχετικά με την αλλαγή των βιβλίων της ιστορίας.

Το σίγουρο είναι ότι παρά τις υποκριτικές διαβεβαιώσεις των συριζαίων, ο Παύλος Μελάς και ο αγώνας για την Μακεδονία μας μετράνε αντίστροφα μέχρι την αφαίρεσή τους από την ύλη των βιβλίων της ιστορίας. Αυτό, άλλωστε, δείχνει η δήλωση του υπουργού περί εναρμόνισης με την Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τις καθησυχαστικές πομφόλυγες ότι τα ελληνικά βιβλία δεν περιέχουν αλυτρωτισμούς. Γνωστός ο βίος και η πολιτεία των συριζαίων.

Η αφαίρεση αυτή θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα ως «εξορθολογισμός» και άλλα τέτοια γενικόλογα, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια ακόμα υπόκλιση στους σκοπιανούς και τους νατοϊκούς αφέντες, που επιθυμούν σταθερότητα στο κρατίδιο των Σκοπίων για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archizei-h-anathewrhsh-twn-bibliwn-ths-istorias-etoimazetai-h-ejwsh-tou-mak#ixzz5kQTJh91O

Exit mobile version