Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πανηγυρίζουν οι συριζαίοι για τον κόσμο που μάζεψαν στο Γαλάτσι. Όποιος μένει εκεί ή έτυχε και πέρασε από την Βεΐκου είδε με τα ματιά του το κυκλοφοριακό χάος με τα μισθωμένα πούλμαν από την Κωλοπετινίτσα. Ολόκληρο κόμμα που κυβερνά και δεν μπόρεσε να μαζέψει 4-5 χιλιάδες κόσμο από το λεκανοπέδιο Αττικής. Τόσο τραγικοί είναι. Σέλφι, λεζάντες και τζέρτζελο για να ακουστούν στους εαυτούς τους και να μην κλείσει το μαγαζί πριν την ώρα του. Τελειώσατε “συντρόφια”, τελειώσατε την ώρα που ο Τσίπρας υπόγραψε την προδοσία της Μακεδονίας και εσείς πανηγυρίζατε μαζί με τους σκοπιανούς.

Μ. Κ.

ΟΧΙ στην αντεθνική πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Εύγε στον Νίκο Μιχαλολιάκο που μίλησε χθες για την μάχη των οχυρών της Γραμμής Μεταξά! Πρώτοι απ’ όλους οι Έλληνες εθνικιστές πολέμησαν τους Γερμανούς ναζί και τους Ιταλούς φασίστες την ίδια ώρα που οι κομμουνιστές καλούσαν τους Έλληνες να μην πολεμήσουν τους Γερμανούς γιατί είχαν σύμφωνο μη επίθεσης με τους Ρώσους, το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ- Μολότοφ. Ας μην μας κουνούν το δάκτυλο οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ και να μας μιλάνε για Εθνική Αντίσταση και για Εθνικούς αγώνες. Οι κομμουνιστές ήταν πάντα ανθέλληνες και συμμορίτες και σε όποιο ορεινό χωρίο και αν επισκεφτεί κάποιος όλοι έχουν μια ιστορία να πουν για τα εγκλήματα των εαμοβούλγαρων. Ο Αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους αναρχοσυμμορίτες δεν τέλειωσε. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Ελευθέριος Ι.

Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε και τίμησε τους υπερασπιστές της “Γραμμής Μεταξά” στο οχυρό Ρούπελ

Ο Τσίπρας που δεν έχει τσίπα, αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας και να φροντίσει για το εθνικό συμφέρον ασχολείται με την Χρυσή Αυγή και στην ουσία μας στοχοποιεί στις παρακρατικές του ορδές ως συμμορία που σπέρνει τον τρόμο. Αν εμείς είμαστε τρομοκρατική συμμορία, οι κουκουλοφόροι που καίνε την Αθήνα κάθε τρεις και λίγο, οι λαθροαλλοδαποί που μαχαιρώνουν πολίτες για ένα κινητό μέρα μεσημέρι και οι πρεζέμποροι που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας τί είναι; Ας πάει από εκεί που ήρθε ο αδούλευτος Τσίπρας μην τον στείλουμε πουθενά χειρότερα. Οι άεργοι πολιτικάντηδες που δεν σέβονται τους πολίτες και τους υποτιμούν έχουν όλοι την ίδια κατάληξη: Τον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας.

Μαρία Σ.

Πανικός στο καθεστώς από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Ακατάσχετες ύβρεις Τσίπρα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από το Γαλάτσι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-apriliou-2019#ixzz5kS1gMkYS

Exit mobile version