Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία σε Ημαθία και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ενημερωτικές δράσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών της 25ης Μαΐου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, με διαδοχικές εξορμήσεις, οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας της Χρυσής Αυγής διένειμαν τα προεκλογικά φυλλάδια της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, καθώς και φυλλάδια με το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, σε Μελίκη, Αλεξάνδρεια, Κουλούρα, Διαβατό καθώς και στα περίχωρα της Νάουσας, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν ένα μεγάλο τμήμα του νομού Ημαθίας.

Παράλληλα, στη δυτική Θεσσαλονίκη νέοι και νέες του Μετώπου Νεολαίας της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν δράση σε κεντρικούς δρόμους της Σταυρούπολης, διανέμοντας προεκλογικό υλικό της «Ελληνικής Αυγής» σε καταστήματα και καφετέριες της περιοχής.

Παραπάνω από θερμές ήταν οι αντιδράσεις της πλειοψηφίας του κόσμου, ο οποίος ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και εξέφραζε την υποστήριξή του στον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Οι ενημερωτικές εκστρατείες θα συνεχιστούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες για το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία».

Με συνεχή παρουσία σε κάθε νομό, στα αστικά κέντρα και στα χωριά όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε την συνομωσία της σιωπής του πολιτικού κατεστημένου εναντίον μας, ώστε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για τις θέσεις, το πρόγραμμα και τις προτάσεις του υποψηφίου περιφερειάρχη Νικολάου Χρυσομάλλη και της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikes-draseis-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-kentrikh-makedonia-sto-nom#ixzz5kVWLuvV5

Exit mobile version