Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΚΚΕ στην υπηρεσία του Κεφαλαίου: Όταν οι θεσμοί της δημοκρατίας κάνουν πως δεν βλέπουν

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

«Οι Χρυσαυγίτες είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου», δηλώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι ΚΚΕδες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσουν στους αφελείς την ανάγκη της πολιτικής τους ύπαρξης. Καθώς όμως η ελληνική κοινωνία και δη οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη και η δεξαμενή των αφελών περιορίζεται στα έμμισθα μέλη τους, οι «σκληροί αυτοί πολέμιοι» του κεφαλαίου, σε συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τους κεφαλαιοκράτες και καπιταλιστές βάλλουν κατά της Χρυσής Αυγής κατηγορώντας την ως «εγκληματική, ναζιστική οργάνωση που χτυπά εργάτες και απειλεί τη δημοκρατία»!

Αυτές τις κατηγορίες-προϊόντα μυθοπλασίας των κομμουνιστών υιοθέτησε η κυβέρνηση της ΝΔ το 2013, μετατρέποντάς τες μάλιστα σε κατηγορητήριο κατά ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος. Κατηγορητήριο το οποίο πήραν πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής και δημοσιογραφικά φερέφωνα τα οποία εν χορώ απαιτούν την καταδίκη των «τραμπούκων φασιστών που επιτίθενται σε όσους έχουν αντίθετη με εκείνους άποψη».

Έτος 2019 και οι πραγματικοί τραμπούκοι της πολιτικής ζωής του τόπου, στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, επιτίθενται και ξυλοκοπούν όσους διαφωνούν με τη γραμμή του κόμματος. Δύο συνέδρια της ΓΣΕΕ σε ξενοδοχεία σε Καλαμάτα και Ρόδο έγιναν τα πεδία δράσης των συμμοριτών του Περισσού, όπου εισέβαλαν, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν ανθρώπους για να επιβάλλουν την κομματική γραμμή. Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση, σε ξενοδοχείο της Ρόδου, υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο διακρίνεται γνωστό και προβεβλημένο στέλεχος-συνδικαλιστοπατέρας του ΚΚΕ, να κυνηγά και να χτυπά κόσμο με σιδερολοστό. Κατά τραγική ειρωνεία της τύχης, το ίδιο άτομο, γνωστό στην πιάτσα ως «Παλουκόγιαννης», παρουσιάζεται από το ΚΚΕ και ολόκληρο το «δημοκρατικό» τόξο ως θύμα τραμπούκων της Χρυσής Αυγής που τάχα τον στοχοποίησαν εξαιτίας της… συνδικαλιστικής του δράσης!

Για να προλάβουμε τους απόβλητους της Σοβιετίας που θα σπεύσουν να διαστρεβλώσουν όσα περιγράφουμε και θα ισχυριστούν ψευδώς πως «η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται τα αφεντικά της ΓΣΕΕ», ξεκαθαρίζουμε: ΓΣΕΕ και ΚΚΕ, ΚΚΕ και ΓΣΕΕ από κοινού και σε μέτωπο ενιαίο με το κεφάλαιο (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, τραπεζίτες, καναλάρχες, εργολάβους κλπ) καθυβρίζουν, συκοφαντούν, διώκουν τη Χρυσή Αυγή. Οπότε για εμάς τους Εθνικιστές οι τραμπούκικες επιθέσεις των κομμουνιστών στα συνέδρια της ΓΣΕΕ δεν είναι παρά ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αριστερών. Ενδεχομένως και πιθανώς τα αφεντικά να τα χάλασαν στη μοιρασιά των κερδών από το ξεζούμισμα των Ελλήνων εργαζομένων.

Το θέμα μας ωστόσο δεν είναι αυτό. Το θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει την κοινή γνώμη είναι η αντίδραση μιας δήθεν ευνομούμενης Πολιτείας και ενός δήθεν «δημοκρατικού» τόξου πολιτικών κομμάτων και πνευματικού κόσμου απέναντι στις δολοφονικές επιθέσεις τραμπούκων που λαμβάνουν απευθείας εντολές από την ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος, στην επίδειξη βίας στην οποία αρέσκεται το ΚΚΕ. Η οποία αντίδραση είναι μηδενική, γεγονός που καταδεικνύει πως το ΚΚΕ χαίρει μιας αδιανόητης ασυλίας τόσο από το πολιτικό σύστημα (το οποίο δήθεν πολεμά) όσο και από την αστυνομία και την ανεξάρτητη δικαστική εξουσία.

Ούτε μισή προσαγωγή δεν υπήρξε για τις επιθέσεις και τους τραυματισμούς πολιτών σε Καλαμάτα και Ρόδο από την εγκληματική συμμορία του ΚΚΕ. Επιπρόσθετα, κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου δεν τόλμησε να χαρακτηρίσει το ΚΚΕ «απειλή για τη δημοκρατία». Ο λαλίστατος στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής και «υπερασπιστής της δημοκρατίας και της έννομης τάξης» κύριος Δένδιας, αυτός που αποθεώθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όταν ψηφιζόταν στη βουλή η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, μάλλον κατάπιε τη γλώσσα του. Ομοίως οι Σαμαράς και Αθανασίου αλλά και οι σφοδροί «πολέμιοι» του κομμουνισμού, Βορίδης και Γεωργιάδης. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, το οποίο εν μέρει αποκαλύφθηκε μονάχα όταν η Χρυσή Αυγή εισήλθε στο κοινοβούλιο το έτος 2012.

Αποκαλύφθηκε εν μέρει, διότι το Καθεστώς της φαυλοκρατίας έσπευσε αμέσως να εξαπολύσει την πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Πολιτική δίωξη στην οποία το ΚΚΕ έπαιξε πρωτεύοντα και σημαίνοντα ρόλο, δρώντας επί της ουσίας ως ψευδομάρτυρας του κεφαλαίου κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Και το κεφάλαιο ευχαριστεί σήμερα το ΚΚΕ: τα μέλη του μπορούν να επιτίθενται και να χτυπούν βάναυσα όποιον επιθυμούν, απολαμβάνοντας την ασυλία ενός Κράτους που καταχρηστικά και μόνον καλείται δημοκρατικό.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kke-sthn-uphresia-tou-kefalaiou-otan-oi-thesmoi-ths-dhmokratias-kanoun-p#ixzz5kVWe1ptw

Exit mobile version