Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ τάσσεται υπέρ των σκοπιανών θέσεων! “Δεν θα είχαμε πρόβλημα με το “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια” αμετάφραστο”

Ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ τάσσεται υπέρ των σκοπιανών θέσεων! “Δεν θα είχαμε πρόβλημα με το “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια” αμετάφραστο”

Επιδημία και… συνωστισμός φιλοσκοπιανισμού στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς μετά τον Παύλο Ελευθεριάδη (ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ του να ονομάζονται τα Σκόπια ως «Μακεδονία») και τον Αλέξανδρο Μαλλιά (ο οποίος χαρακτήρισε ως «θετικό σημείο» το όνομα «Βόρεια Μακεδονία») ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής της φροντίζει να δείχνει την υποκρισία και την πατριδοκαπηλεία που διέπουν την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».

Πρόκειται για τον Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος σε τηλεοπτικό κανάλι αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων είχε δηλώσει: «Και ερωτώ: Γιατί δεν κάνουμε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι; Δεν θα είχαμε πρόβλημα ενδεχομένως με το “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια” αμετάφραστο. Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο- “Ρεπούμπλικα Μακεντόνια”»!

Επί της ουσίας, δηλαδή, ο Καιρίδης αυτό το οποίο πρότεινε ήταν το «Μακεδονία» σκέτο ως ονομασία των Σκοπίων! Και έχουν το θράσος στην ΝΔ να συνεχίζουν να παριστάνουν τους «μακεδονομάχους» και τους δήθεν αντίθετους στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Στην πραγματικότητα, κάθε ψήφος στην ΝΔ αποτελεί επικύρωση της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας και «ναι» στο κρατικό μόρφωμα της «Βόρειας Μακεδονίας».

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός φορέας που ανέκαθεν έλεγε και υποστήριζε χωρίς «αστερίσκους» και «παραθυράκια», το διαχρονικό σύνθημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-akomh-upopshfios-eurwbouleuths-ths-nd-tassetai-uper-twn-skopianwn-thes#ixzz5kVX10qDO

Exit mobile version