Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των ανδρών της Χωροφυλακής Μαραθώνα που δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές

Την Κυριακή 7 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής η καθιερωμένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στο μνημείο των Ανδρών της Χωροφυλακής Μαραθώνα που έπεσαν θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας το 1944.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική και μετά το Τρισάγιο, τον λόγο έλαβε για το ιστορικό της ημέρας ο Συναγωνιστής Χρήστος Λαζαράκος, επίσης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, η Συναγωνίστρια και διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, Ειρήνη Δημοπούλου και ο Συναγωνιστής, στρατηγός ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βασίλειος Παπαθανασίου. 

Η σεμνή αυτή τελετή ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθήνας Γεώργιο Γερμενή. Έπειτα από το προσκλητήριο Νεκρών για τους 6 Άνδρες της Χωροφυλακής και την τήρηση ενός λεπτού σιγής, η σεμνή αυτή τελετή έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο να ακούγεται μέχρι τα ουράνια ώστε να αγαλιάσουν οι Ψυχές των Ηρώων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-mnhmh-twn-andrwn-ths-chwrofulakhs-marathwna-pou-do#ixzz5kVYAt1ZW

Exit mobile version