Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εύλογη απορία από την εφημερίδα «Εστία» για την ομιλία Τσίπρα: Τελικά μήπως είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση;

Γράψαμε ήδη για τις ακατάσχετες ύβρεις του παραληρούντος Τσίπρα κατά της Χρυσής Αυγής από την συγκέντρωση των «προοδευτικών» (βλέπε παλιό κλεφτοΠαΣοΚ) στο Γαλάτσι.

Όμως έχει αξία να δούμε και το σχετικό εύστοχο σχόλιο της εφημερίδος «Εστία» για το ζήτημα, που αναδεικνύει μία ακόμα πτυχή του. Συγκεκριμένα η εφημερίδα, αναφερόμενη στην ομιλία Τσίπρα, σημειώνει:

«Ωστόσο η ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν αμυντική. Επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή περισσότερο από όσο επιτέθηκε ακόμη και στην ΝΔ! Κάποιος ανύποπτος ακούγοντάς τον να ζητεί από τους πολίτες να ρίξουν την Χρυσή Αυγή «στον σκουπιδοτενεκέ» της ιστορίας, θα νόμιζε ότι αυτή είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας».

Γιατί, όμως, έγινε αυτό που εύστοχα παρατηρεί η εφημερίδα; Απλούστατα διότι στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή είναι η Αξιωματική και μόνη Αντιπολίτευση σε αυτόν τον τόπο. Η ΝΔ συνεργάζεται άριστα με τον Σύριζα στο σύνολο των σοβαρών θεμάτων.

Μαζί ψηφίσανε το τζαμί στον Βοτανικό. Μαζί ψηφίσανε το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Μαζί, ουσιαστικά, προδώσανε και την Μακεδονία, αφού οι συριζαίοι κατέληξαν σε φρενήρη χειροκροτήματα προς τους νεοδημοκράτες όταν φρόντισαν ώστε η Συμφωνία των Πρεσπών να περάσει χωρίς προβλήματα από την Βουλή.

Καθόλου άδικα, λοιπόν, ο Τσίπρας εστίασε την ομιλία του στην Χρυσή Αυγή. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή ασκεί αντιπολίτευση στην εθνοαποδομητική πολιτική του Σύριζα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eulogh-aporia-apo-thn-efhmerida-estia-gia-thn-omilia-tsipra-telika-mhpws-ei#ixzz5kWEulrHy

Exit mobile version